Putin “dă” Palatul pentru Rusia!  În multe privințe, secretomania din Rusia a rămas la fel de mare ca pe vremea Uniunii Sovietice.

Așa că e puțin probabil să aflăm vreodată adevărul despre proprietarul fabulosului palat, evaluat la peste un milliard de dolari, de pe malul mării.

“Adevărul” Kremlinului s-a măscut greu

Acuzațiile ansate de opozantu rus Alexei Navalnîi, că Putin ar fi proprietarul fabulosului palat, au fost respinse prompt de purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Acesta a spus sec că nu sunt  adevărate.  Cu toate astea, filmulețul făcut de echipa lui Navalnîi a rămas viral. Iar demonstrațiile pro-Navalnâi au cuprins Rusia, în ciuda valului de arestări.


Medicii au inventat virusul mortal dintr-un elan nobil! Istoria secretă


Ca să oprească furtuna, Putin a ieșit personal să nege că ar fi proprietarul. Apoi, site-urile și televiziunile pro-Putin au prezentat imagini care arată că palatul nu e chiar atât de luxos. Degeaba.

Putin “dă” Palatul pentru Rusia. A apărut “adevăratul” proprietar

În disperare de cauză, Kremlinul aruncî în joc și ultima carte. Deși la început s-a spus că nu ar fi etic să se spună cine e propretaru luxoasei reședințe, până la urmă a apărut și adevăratul proprietar, doar-doar s-or opri protestele.

Miliardarul Arkady Rotenberg, un aliat al președintelui rus, a declarat că el e proprietarul.

„Am încheiat cu succes o înțelegere cu unii creditori și am devenit beneficiarul acestui sitea declarat el agențiilor de presă din Rusia.

Ca să fie clat că Putin nu se va bucura niciodată de viața luxoasă din acest palat, miliardarul rus a dat asigurări cî vrea să-l transforme într-un hotel de apartamente.

„Totul a fost făcut cu mare grijă, eficient și profesional”, a spus el. „Sper că vom termina lucrările la hotel în câțiva ani”, a spus el.

Opozantul lui Putin. Alexei Navalîi, afirmă că palatul,  estimate la peste 1,5 miliarde de dolari, aparține președintelui rus.


Începe primul război al lui Joe Biden? Panică în Orientul Mijlociu!


Navalnâi susține că domeniul pe care se află luxoasa este de 39 de ori mai mare decât Monaco și dispune de un cazinou, împreună cu un teatru, o arenă subterană de hochei, o discotecă acvatică și un salon narghilea completat cu o scenă pentru striptease.

Videoclipul lui Navalny a strâns peste 100 de milioane de vizionări pe YouTube și a declanșat cele mai mari proteste stradale din ultimii ani, scrie The Moscow Times.