Fostul președinte Traian Băsescu a mers, ieri dupăamiază la sediul PMP, unde a fost asaltat de admiratoare. Care mai de care, doamnele s-au înghesuit să-l pupe și să se fotografieze cu el. Totul s-a petrecut pe ritmurile melodiei „Iarba verde de acasă”, cântată de Mircea Rusu Band.

„Domnule președinte, de zece ani aștept să vă pup”, i-a strigat o doamnă fostului președinte. „Băsescu! Băsescu!”, a început, deodată, să se scandeze. „Nu, vă rog, e ziua voastră, nu e a mea”, le-a zis doamnelor, râzând, fostul președinte.

„Acum marea miză este să nu mă mai bag în politică”, a mai spus Traian Băsescu. „Acum este nevoie”, a venit replica admiratoarelor. „Dacă sunt femei în PMP avem toate premizele să facem un partid solid, nu jucărie”, a mai spus Traian Băsescu.

„Seara, parcă ai ieșit din mină”

Traian Băsescu a ținut să le spună femeilor strânse în fața sediului PMP că acum, de când este bunic, a văzut cât de greu se cresc copiii și ar dubla indemnizațiile pentru mame.

„Cât au crescut ale mele, când au început să meargă în picioruţe, să tragă de peste tot, eu eram plecat pe mare şi mi se părea mie că nu-i mare lucru să stai cu două fete. Ei, acum vă pot spune că, dacă aș putea, azi aș dubla indemnizația pentru mame în concediul de maternitate. Seara parcă ai ieșit din mină, așa te duci la culcare”, a dezvăluit fostul șef al statului, spunând, de două, trei ori, că este greu să crești copii.

„E şi greu, dar şi extraordinar de frumos să vezi aşa cum evoluează, de la săptămână, la săptămână, cum înţelege care-i nasul, care- i obrazul, care-i burtica, să ceară apă, să vrea să mănânce, e nemaipomenit, e fascinant!”, a mai declarat Băsescu.

Apoi, a dat să intre în sediul partidului și a constatat cu uimire că înăuntru îl mai aștepta un val de simpatizante. „Credeam că cele mai multe sunteți aici, dar acum văd că mai multe sunteți înăuntru!”, a spus râzând Traian Băsescu.

Te-ar putea interesa și: