Evenimentul Zilei > Politica > Punctajul comunicatorului de la PSD, TRIMIS celor care apar la TV, unde-i ÎNVAŢĂ ce să SPUNĂ despre Ponta
Punctajul comunicatorului de la PSD, TRIMIS celor care apar la TV, unde-i ÎNVAŢĂ ce să SPUNĂ despre Ponta

Punctajul comunicatorului de la PSD, TRIMIS celor care apar la TV, unde-i ÎNVAŢĂ ce să SPUNĂ despre Ponta

După interviul lui Ponta, comunicatorul PSD a pregătit mesaje care trebuiau să fie împrăştie în online. Le-a primit şi Victor Ponta, ironizând pe cel care le-a creat, spunând că e mai sărac cu duhul decât martorul Marian Vanghelie.

Victor Ponta:

"Update – am primit si eu ca deputat “box message” ul PSD de azi – pare facut de cineva mai sarac cu duhul decat “martorul” Marian Vanghelie ( cred ca sunt plecati consultantii israelieni)! Dupa ce va uitati cu seriozitate la interviul meu puteti sa va amuzati cu reactia lui Dragnea!!!

“ Mesajul zilei PSD
Dezvăluirile despre Victor Ponta
Mesaj principal: Victor Ponta și-a trădat partidul și colegii în favoarea Statului Paralel.

o Toate declarațiile din ultima perioadă – ale președintelui PSD, ale fostului primar Marian Vanghelie – au fost confirmate atât de evenimentele care au avut loc, cât și de mărturiile mai multor persoane.

o Toate aceste conduc la concluzia clară că, din păcate, fostul președinte PSD, Victor Ponta și-a trădat partidul și colegii de partid în favoarea Statului Paralel:

o A numit sau a propus în funcții publice cheie persoanele agreate de Statul Paralel (Ioan Rus, Kovesi, Bica etc.), a colaborat îndeaproape cu diverși exponenți ai Statului Paralel (Maior, Coldea, Oprea) în defavoarea PSD, și-a trădat partidul și și-a dat demisia printr-o decizie unilaterală și a trimis astfel PSD în Opoziție făcând loc guvernului de tehnocrați dorit de Statul Paralel, și-a trădat colegii de partide a căror arestare a negociat-o cu Statul Paralel.

o Toate aceste aspecte sunt confirmate de mărturiile mai multor persoane, precum și de evenimentele reale care au avut loc în perioada respectivă”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare.