Evenimentul Zilei > Actualitate > Puloverele, cum le alegi şi cum le integrezi în ţinute cu stil
Puloverele, cum le alegi şi cum le integrezi în ţinute cu stil

Puloverele, cum le alegi şi cum le integrezi în ţinute cu stil

Puloverele sunt printre cele mai populare articole îmbrăcăminte din garderoba unei femei. Sunt disponibile într-o varietate mare de forme, materiale şi croieli, şi contribuie la realizarea unor ţinute moderne rafinate.

Pentru că fac parte din categoria haine dama esenţiale, trebuie alese corect. Astfel pun în valoare ţinute originale. În rândurile următoare vom descoperi câteva dintre recomandările specialiștilor în styling cu privire la modul de integrare a puloverelor în ținute moderne. Înainte de vorbi despre trucuri de stil, trebuie să afli cum selectezi corect aceste haine.

Pulover damă,  cum îl alegi?

Selectarea corectă a unui pulover dama poate fi o adevărată provocare. Nu trebuie să uiţi că principala rol al acestuia este de a-ţi asigura stare de bine când temperaturile sunt scăzute. Pentru a te bucura de toate avantajele geniale ale acestuia este important să selectezi materiale prietenoase, care mângâie pielea şi care se comportă bine în timp. Lâna, bumbacul, acrilul şi caşmirul sunt câteva dintre fibrele populare care îţi oferă  starea de bina atât de apreciată, şi care îşi păstrează aspectul impecabil în timp.

Selectează mărimea potrivită, pentru a te pune în valoarea. În magazine sunt disponibile o varietate mare de tipuri şi croieli. Nu trebuie să faci confuzie între un pulover oversized și unul prea mare, pentru a beneficia de aspectul nonconformist. Selectează cu atenție tipul şi mărimea.

Când vine vorba de versatilitate, deja știi. Selectezi culori neutre, pentru un plus de versatilitate şi outfituri elegante, smart şi office. Dacă dorești ținute casual, relaxante energizante, te orientezi către culorile aprinse şi puloverele multicolore.

Pulovere damă şi ținute cu stil

Trebuie să recunoaştem că puloverele sunt extrem de versatile, le poți asocia cu o varietate mare de articole vestimentare  (pantaloni şi fuste) şi cu încălţăminte variată. De la tenişi şi pantofi sport la cizme, botine şi ghete cu şiret,  opțiunile sunt numeroase. Ţinutele pot fi ușor personalizate cu rucsacuri, genţi de umăr, portofele dama şi ceasuri elegante. Soluțiile sunt numeroase şi extrem de variate trebuie doar să fii creativă.

Ţinute casual cu pulovere

Vrei să te bucuri de ţinute expresive relaxante cu pulovere. Nu ai niciun motiv să nu o faci. Ai multe opţiuni, pentru că acest stil este cel mai permisiv. Poţi selecta pulovere cu guler înalt multicolore, ori pulovere tematice şi le poţi combina cu blugi, fuste sau pantaloni leggings. Pentru a crea ţinute echilibrate selectează în partea inferioară o culoare neutră. Şi pe partea de încălţăminte ai numeroase opţiuni, de la UGG-uri şi botine cu toc gros, la cizme înalte ori pantofi sport din piele.

Ţinute smart cu pulovere

Puloverele te ajută să creezi ținute impecabile smart. Selectează pulovere cu texturi fine în culori neutre. Asociază-te cu pantaloni ţigaret, pantaloni drepţi din lână ori pantaloni din piele. Pentru a beneficia de un aspect impecabil alege încălţăminte din piele netedă care sporește farmecul ţinutei. Geanta de umăr  este unul dintre accesoriile must-have în acest context.

Ţinute elegante cu pulovere

Pentru a beneficia de eleganță, alege pulovere din caşmir în nuanţe neutre. Sunt netede şi au aspect impresionant. Poartă-le cu pantaloni din piele negri ori pantaloni perfect fit, cu veste din blană ori jachete din piele Ţinutele elegante trebuie completate cu încălţăminte cu toc subţire şi bijuterii elegante.