Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în lumea filmului! Un mare actor a plecat dintre noi. Filmele în care a jucat vor rămâne în istorie
Doliu în lumea filmului! Un mare actor a plecat dintre noi. Filmele în care a jucat vor rămâne în istorie

Doliu în lumea filmului! Un mare actor a plecat dintre noi. Filmele în care a jucat vor rămâne în istorie

O nouă pierdere pentru lumea filmului. Actorul neo-zeelandez Pua Magasiva a fost găsit mort în locuința sa. Acesta avea doar 38 de ani.

Lumea filmului este din ce în ce mai săracă. Actorul neo-zeelandez Pua Magasiva a fost găsit mort, sâmbătă, în propria locuinţă din Wellington, capitala Noii Zeelande. Acesta avea doar 38 de ani.

Pua Magasiva s-a născut pe data de 10 august 1980 la Apia, în Samoa. Acesta era un actor foarte popular, cu numeroase apariţii în filme şi seriale de televiziune. El era cunoscut mai ales pentru rolul lui Shane Clarke, personajul principal. De asemenea, un alt rol prin intermediul căreia a cunoscut succesul este și cel al lui Red Wind Ranger, în serialul „Power Rangers Ninja Storm”.

Pua Magasiva a mai interpretat personajul Vinnie, între 2003 şi 2006 şi în perioada 2011-2018, în 308 episoade din Shortland Street.

Actorul a fost găsit mort sâmbătă dimineaţa, dar poliţia spune că nu este vorba despre un deces suspect. Cauzele exacte ale morții vor fi stabilite în urma autopsiei, fiind posibil să fie vorba de un infarct.

Pua Magasiva a fost căsătorit timp de un an cu Lizz Sadler, cei doi având împreună o fiică, acum în vârstă de 7 ani.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.