Evenimentul ZileiPoliticaPSD sub asediu! „Suntem în faza în care se anunță apocalipsa”

PSD sub asediu! „Suntem în faza în care se anunță apocalipsa”

PSD sub asediu! „Suntem în faza în care se anunță apocalipsa”
Discuţiile legate de apariţia unor tensiuni în PSD ar face parte dintr-o strategie a lui Klaus Iohannis de a rupe partidul şi de a instaura o guvernare de dreapta, consideră conducerea centrală a PSD.

"După alegeri imediat, a existat o întrevedere între președintele Călin Popescu Tăriceanu și președintele Iohannis, în care s-a discutat despre un război total împotriva PSD. Ori știți ce înseamnă asta. Practic, PSD este sub asediu din toate direcțiile. Nu este o glumă, vedem cum decurg lucrurile de după alegerile de la 11 decembrie. Acum suntem în faza în care se anunță apocalipsa în PSD. Pur şi simplu sunt tehnici, strategii de luptă politică, le știți și dumneavoastră, dar nu sunt reale, nu au niciun temei", a spus preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, la Antena 3.

"PSD este un partid care tocmai a câștigat alegerile, care nu are nicio motivație pentru crize, este preocupat în continuare să își asigure majoritatea parlamentară, pentru a permite Guvernului să guverneze, așa cum a fost votat de milioane de români. Dincolo de aceste fumigene cu problemele din PSD, asistăm la cea mai serioasă problemă: președintele Iohannis tărăgănează legea bugetului țării", a adăugat el.


Accesează: