Evenimentul Zilei > EVZ Special > PSD se macină din interior. Un nou conflict cu țintă precisă. Care este miza uriașă
PSD se macină din interior. Un nou conflict cu țintă precisă. Care este miza uriașă

PSD se macină din interior. Un nou conflict cu țintă precisă. Care este miza uriașă

Liviu Alexa l-a criticat dur pe Gheorghe Șimon, ce care i-a luat locul în fruntea filialei PSD Cluj

Liviu Alexa, fost șef al organizației PSD Cluj, a lansat un atac la adresa lui Gheorghe Șimon, cel care i-a luat locul la începutul anului. Într-un interviu acordat pentru ziardecluj.ro, Alexa afirmă că Șimon face un joc dublu, în defavoarea primarilor PSD.

„La PSD Cluj, marele coordonator Ghiță Șimon a reușit o performanță notabilă în materie de organizare de partid: să schimbe yalele de la uși. Asa a crezut dumnealui că poate reduce influența lui Alexa în partid.

Fiindcă, da, a constatat ceva nasol pentru el: că pe Alexa îl susțin mulți primari, mulți consilieri județeni, mulți membri simpli de partid. Și asta îl scoate din minți.

Fiindcă simte că pierde teren, se pregătește de o golănie tipică lui, un om obișnuit să atace pe la spate: îi minte pe primarii noștri că îi susține, că totul va fi bine, dar pe la spate, împreună cu trădătorul Remus Lapușan, de la Pro România, stabilește înlocuirea a peste 70 la sută dintre primarii PSD Cluj cu candidați Pro România. O va face în ultimul moment, iar eu le transmit primarilor să nu pună botul la minciunile lui Șimon.

De la București, președintele Ciolacu i-a transmis clar că nu se fac alegeri interne la Cluj decât după alegerile locale, ceea ce e tare, tare rău. Clujenii sunt considerați de către București din nou niște proști care nu pot respira fără lumina Capitalei”, a spus Alexa.

Gușă intră în disputa dintre Alexa și  Dîncu

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: