Liviu Alexa, fost șef al organizației PSD Cluj, a lansat un atac la adresa lui Gheorghe Șimon, cel care i-a luat locul la începutul anului. Într-un interviu acordat pentru ziardecluj.ro, Alexa afirmă că Șimon face un joc dublu, în defavoarea primarilor PSD.

„La PSD Cluj, marele coordonator Ghiță Șimon a reușit o performanță notabilă în materie de organizare de partid: să schimbe yalele de la uși. Asa a crezut dumnealui că poate reduce influența lui Alexa în partid.

Fiindcă, da, a constatat ceva nasol pentru el: că pe Alexa îl susțin mulți primari, mulți consilieri județeni, mulți membri simpli de partid. Și asta îl scoate din minți.

Fiindcă simte că pierde teren, se pregătește de o golănie tipică lui, un om obișnuit să atace pe la spate: îi minte pe primarii noștri că îi susține, că totul va fi bine, dar pe la spate, împreună cu trădătorul Remus Lapușan, de la Pro România, stabilește înlocuirea a peste 70 la sută dintre primarii PSD Cluj cu candidați Pro România. O va face în ultimul moment, iar eu le transmit primarilor să nu pună botul la minciunile lui Șimon.

De la București, președintele Ciolacu i-a transmis clar că nu se fac alegeri interne la Cluj decât după alegerile locale, ceea ce e tare, tare rău. Clujenii sunt considerați de către București din nou niște proști care nu pot respira fără lumina Capitalei”, a spus Alexa.

Gușă intră în disputa dintre Alexa și  Dîncu

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE