„Au deschis două procese pe proprietate intelectuală, ei vor să obțină blocarea folosirii de către noi a domeniului de internet”, a explicat Pavel Popescu, subliniind că sloganul ”merit mai mult” a fost folosit de candidați ai PNL în campaniile trecute și că PSD de fapt l-a plagiat.  ”Ei copiază sloganul care a fost folosit de colegul nostru Marius Bodea când a candidat la Iași, apoi a fost folosit și de colega noastră, Violeta Vijulie, când a candidat în campania internă pentru Primăria Sectorului 3”, a declarat Pavel Popescu, pentru Digi 24.

El a mai declarat că domeniul este de vânzare dacă social-democrații sunt dispuși să plătească trei milioane de euro pe care liberalul îi va dona personal Spitalului Județean din Timișoara.

„Deci domeniul este de vânzare pentru domnul Dragnea. Dacă vin cei de la PSD cu o ofertă de 3 milioane de euro pe care îi voi dona personal Spitalului Județan din Timișoara pentru a dota complet prima mare secție pentru marii arși, le dăm domeniul înapoi, să își pună pe el poze cu Dăncilă!”, a mai spus acesta.

PNL a înregistrat site-ul romaniameritamaimult.ro, sloganul oficial al PSD pentru alegerile europarlamentare. 

Site-ul se deschide cu o aluzie la premierul Viorica Dăncilă, „Error 20-20” și afișează mesajul „PSD not working”. După șapte secunde, site-ul redirecționează utilizatorul pe pagina de Facebook a PNL.

 

Te-ar putea interesa și: