Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Codrin Ştefănescu se arată îngrijorat de numeroase plecări din rândul PSD, în timp ce „alții joacă ping-pong”.

El a făcut, astfel, refererire la  faptul că Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au angrenat la o partidă de tenis de masă în fața camerelor de luat vederi. „Vorbeşte careva cu oamenii āştia?”, a scris Ştefănescu.

„A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Salaj. Au plecat deputaţii Mihai Popa şi Mihai Mohaci de la Braşov. Şi alţii joacă ping-pong ! Vorbeşte careva cu oamenii ăstia?”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sâmbătă, o partidă de ping-pong, într-o tabără de copii de la Sulina, judeţul Tulcea. „Te remaniez”, i-a spus, în glumă, premierul ministrului Finanţelor.

Tot sâmbătă, şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol, şi-a anunţat plecarea, după 14 ani. „The end. Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris Socol pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: