Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat că premierul Ludovic Orban ar trebui să precizeze clar cum va fi elaborat actul normativ care va interzice cumularea pensiei cu salariul în cazul angajaților la stat.

Marcel Ciolacu a precizat că nu există deocamdată nicio decizie a guvernului în acest sens, afirmând că tot ceea ce face guvernul face parte dintr-o logică electorală. Potrivit lui Marcel Ciolacu, PSD nu este foarte grăbit să îl amendeze pe Ludovic Orban, liderii partidului așteptând mai întâi să fie luate decizii.

„Chiar dacă principiul pare unul corect, cred că domnul Orban ar trebuie să spună și cum se încadrează, care sunt normele. Dacă în vârf de munte nu găsești un medic, se dă examen de trei ori și nu ai om, trebuie să dai șansa unei comunități să aibă medic. Poate e un pensionar care a fost medic în București de exemplu și vrea să se mute la munte. Nu poți să îndrepți o nedreptate cu altă nedreptate. Asta înseamnă că ești un om politic superficial. Ludovic Orban continuă un joc politic. El nu a ieșit din logică electorală. El speră că vor fi niște alegeri anticipate. Cred că ar trebui să vorbească mai puțîn și să facă mai mult. Noi vorbim acum doar de lucruri care s-ar putea întâmpla,” a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, la emisiunea “Subiectiv”.