Evenimentul Zilei > Politica > DRAGNEA mai exclude pe cineva PSD? RĂZBOI total între LIDERII partidului: „Nu de asta eşti la putere, nu de asta eşti la guvernare”
DRAGNEA mai exclude pe cineva PSD? RĂZBOI total între LIDERII partidului: „Nu de asta eşti la putere, nu de asta eşti la guvernare”

DRAGNEA mai exclude pe cineva PSD? RĂZBOI total între LIDERII partidului: „Nu de asta eşti la putere, nu de asta eşti la guvernare”

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a declarat că nu se teme de o posibilă excludere din PSD, după ce a criticat, vineri, inițiativa Guvernului de a modifica modul în care banii vor ajunge către autoritățile locale.

„Nu am temeri de genul acesta deloc, chiar deloc. Vreau să vă asigur de treaba asta. Am alte temeri. Am temerea că ticăloşia unora va duce ţara asta de râpă. Temerea asta o am şi pentru asta lupt. Pe aia cu datul afară din partid… Serios? Nu”, a răspuns Robert Negoiță.

Primarul sectorului 3 a declarat că nu este normal ca Guvernul să folosească bugetul ca argument politic.

„O să încercăm să avem o discuţie cât se poate de rapid cu reprezentanţii Guvernului, cu premierul în speţă şi cu ministrul de Finanţe. Şi nu numai, şi alte persoane care decid. În momentul în care ne dăm seama că nu există deschidere şi că nu suntem ascultaţi o să avem o întâlnire cu colegii (din AMR – n.r.) şi o să decidem care vor fi demersurile pe care le vom face în perioada următoare. Dar nu e atât de greu să ne dăm seama că de fapt vor să întărească zona de consilii judeţene, (…) ceea ce mi se pare profund în neregulă. Ok, dacă ai nu ştiu câţi preşedinţi de CJ şi consideri că prin aia îţi ţii tu primarii de comune şi mai ştiu şi eu… să foloseşti bugetul de stat pentru argumente politice, strict politice, consider o eroare de neiertat. Nu de asta eşti la putere, nu de asta eşti la guvernare. Nu de aceea ai decizia în mână, ca să faci nişte chestiuni pentru cheremul unuia sau altuia sau propriu, ci pur şi simplu aceste decizii se iau pe baza argumentelor şi a unor principii sănătoase, nu din astea putrede”, a mai spus Negoiță.

Întrebat dacă mai are încredere în Guvern, primarul sectorului 3 a replicat: „Cred că întrebarea e greşită. Aceea cu 'mai aveţi'. (…) Concluzia o trageţi dumneavoastră”.