Gabriel Zetea a mai precizat că susține necondiționat activitatea ministrului Carmen Dan și este mulțumit de activitatea acesteia, în contextul apariției unor informații în spațiul public conform cărora el ar urma să o înlocuiască pe Dan la Ministerul de Interne.

„Am urmărit în ultimele două zile foarte multe știri legate de viitoarea remaniere guvernamentală. Îmi pare rău să văd vehiculate în spațiul public atât de multe neadevăruri.

1. Nu s-a discutat până în acest moment în PSD despre nicio variantă de remaniere. Remanierea este apanajul primului ministru iar evaluarea individuală a fiecăui ministru va fi făcută doar după Referendumul pentru modificarea Constituției din 6-7 octombrie.

2. Nu am discutat niciodată în PSD despre remanierea doamnei ministru Carmen Dan. Mai mult, eu personal, suștin necondiționat activitatea doamnei ministru și mă declar foarte mulțumit de întreaga ei activitate!

3. Nu îmi doresc sub nicio formă vreo funcție de ministru! Am candidat în 2016 pentru Consiliul Județean Maramures și îmi iubesc județul cu tot sufletul. Am misiunea, aici acasă, să finalizez multe dintre proiectele pe care cei dinaintea mea le-au neglijat. Îmi doresc să reușesc acolo unde alții au eșuat iar pentru asta trebuie să muncim mult împreună, aici în Maramureș, nu la București! PSD Maramureș a avut deja 3 reprezentanți în cabinetele PSD din 2016 încoace și avem înca mulți alți colegi care ne pot reprezenta cu cinste în Guvern!” a scris Zetea pe Facebook.