Evenimentul ZileiPoliticaVicepremier PSD către partid: „Să fiți pregătiți cu arma la picior! Urmează o lună decisivă pentru România”

Vicepremier PSD către partid: „Să fiți pregătiți cu arma la picior! Urmează o lună decisivă pentru România”

Vicepremier PSD către partid: „Să fiți pregătiți cu arma la picior! Urmează o lună decisivă pentru România”
Vicepremierul Paul Stănescu, președintele PSD Olt, a declarat sâmbătă, la o ședință a tinerilor social-democrați din județ, că „următoarea lună va fi decisivă pentru soarta României” și că partidul trebuie să stea „cu arma la picior”.

„Fac apel la voi să ştiţi că în următoarea perioadă, uitându-ne cu toţii la se întâmplă astăzi la nivelul politicii, la nivel naţional, trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată, cu arma la picior. E posibil din nou să mergem la Bucureşti şi v-aş ruga să mergem cât mai mulţi la Bucureşti, să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în faţa Guvernului, în Piaţa Victoriei, acolo, care de fapt nu reprezintă interesele naţiunii acesteia, reprezintă alte interese, am verificat lucrul acesta. Au alte interese, interesele altora, sigur că nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, cu arma la picior, când preşedintele (…) va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti”, a spus vicepremierul Paul Stănescu.

El a adăugat că următoarea lună "va fi decisivă pentru soarta ţării".

„Eu cred că următoarea perioadă de timp, eu ştiu, hai să spunem o lună de zile, va fi decisivă pentru destinul viitoarelor generaţii din România. Şi o să vedeţi că nu spun vorbe mari. O să vă daţi seama în scurt timp, deoarece cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară normală. (…) Repet: următoarea lună va fi decisivă pentru soarta României şi a românilor. (…) Veţi vedea ce am vrut eu să zic cu aceste cuvinte mari", a precizat Paul Stănescu.

Parlamentul este chemat săptămâna viitoare să voteze o moțiune de cenzură inițiată de PNL, USR și PMP. Dacă moțiunea de cenzură este adoptată, Guvernul este demis.

În același timp, președintele Klaus Iohannis urmează să anunțe dacă respectă decizia CCR și semnează decretul de revocare din funcție a șefei DNA. PSD a anunțat că ia în calcul suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis dacă acesta nu respectă decizia CCR.

De asemenea, PSD va decide săptămâna viitoare dacă schimbă Codul Penal prin Ordonanță de Urgență sau prin asumarea răspunderii Guvernului.


Accesează: