Evenimentul Zilei > Politica > PSD a furat startul. În Ploieşti a început deja campania electorală
PSD a furat startul. În Ploieşti a început deja campania electorală

PSD a furat startul. În Ploieşti a început deja campania electorală

De la începutul acestei săptămâni, în mai multe cartiere din municipiul Ploieşti au fost amplasate panouri electorale de mari dimensiuni, cu mesaje prin care populaţia este îndemnată să voteze alianţa electorală PSD-UNPR-PC. Data la care, legal, începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare este 26 aprilie.

Astfel, pe cele mai circulate artere rutiere din oraş au fost montate panouri cu fotografia premierului Victor Ponta alături de sloganurile "Trimitem la Bruxelles oameni mândri că sunt români" şi "România puternică în Europa", precum şi cu sigla alianţei electorale PSD-UNPR-PC cu îndemnul "votează".

De asemenea, au fost amplasate panouri electorale cu sigla alianţei PSD-UNPR-PC pe fond alb, cu îndemnul "votează" şi cu sloganul "România puternică în Europa", informează Mediafax.

Reprezentanţii conducerii PSD Prahova nu au putut fi contactaţi pentru a spune câte astfel de panouri au fost amplasate în Ploieşti şi cine a luat decizia de a le monta înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Prezent miercuri la Ploieşti, unde a participat la o conferinţă de presă, europarlamentarul Cristian Preda, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European din partea Partidului Mişcarea Populară, a acuzat faptul că în afara Ploieştiului şi PNŢCD a amplasat panouri publicitare. În acest context, Preda a solicitat amendarea formaţiunilor politice despre care a afirmat că "au furat startul".

"Aştept să văd ce măsuri vor fi luate împotriva celor care au început campania mai devreme", a afirmat Cristian Preda.