PROTESTE la concertul Madonnei. Artista, huiduită la Paris

PROTESTE la concertul Madonnei. Artista, huiduită la Paris

Succesul Madonnei pare să fie în declin. O demonstrează cronicile nefavorabile şi reacţiile dezaprobatoare ale publicului prezent la ultimele sale concerte.

Ultima reprezentaţie a artistei, susţinută ieri la celebra sală Olympia din Paris, s-a terminat cu huiduieli. Madonna a cântat numai 45 de minute, spre marea dezamăgire a fanilor care au început să o strige "salope", cuvânt care în limba franceză înseamnă "târfă",  şi să arunce în ea cu sticle.

Furia spectatorilor este justificată, în condiţiile în care mulţi dintre ei au pierdut nopţi sub cerul liber pentru a reuşi să obţină un bilet la reprezentaţia Madonnei. Fanii s-au aşteptat să asiste la o reiterare a show-lui din urmă cu aproximativ două săptămâni, care făcea parte din turneul "MDNA", dar spectacolul de aseară al Madonnei a fost mai scurt şi mai slab, au reclamat ei.

În acest context, câteva sute dintre cei prezenţi au continuat protestele şi în afara spaţiului de concerte, unde au cerut să le fie returnate cele câteva sute de dolari pe care fiecare le-a plătit pentru un bilet. Din punctul lor de vedere, performanţa Madonnei nu a fost nici pe departe demnă de suma percepută la intrare.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI: A vrut să şocheze din nou. Parizienii, indiferenţi la sânii şi fundul Madonnei

Franţa: Extremiştii din partidul lui Marine Le Pen o dau în judecată pe Madonna