Evenimentul Zilei > Politica > PROTEST: Zeci de MEDICI și asistenți de Ambulanţă au IEȘIT ÎN STRADĂ I VIDEO
PROTEST: Zeci de MEDICI și asistenți de Ambulanţă au IEȘIT ÎN STRADĂ I VIDEO

PROTEST: Zeci de MEDICI și asistenți de Ambulanţă au IEȘIT ÎN STRADĂ I VIDEO

Angajaţii Serviciului de Ambulanță al Județului Arad cer demisia conducerii. Zeci de medici și asistente au ieșit în stradă joi dimineața.

Oamenii au scris un memoriu împotriva managerului Roberto Schill și a diretorului economic Delia Lupușca, memoriu adresat ministrului Sănătății, prefectului și lui Raed Arafat.
”Suntem pur și simplu epuizați fizic, psihic și financiar datorită politicii manageriale defectuoase și abuzive, exercitată timp de 8 ani de cțtre actuala echipă managerială. Suntem disperați și total dezorientați urmarea unui management eminamente abuziv, la care se adaugă modalitatea de supravegere ”sistem penitenciar” la care suntem supuși în permanență. (…) Din 01.06.2006 și până astăzi au plecat din SAJ Arad peste 100 de angajați care nu au mai rezistat vietii de calvar și presiunii psihice impuse”, se arată în memorial citat de Newsar.ro. ( Sursa foto – video: Newsar.ro)

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.