Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Gest extrem făcut de mama Luizei. Alertă la DIICOT
Cazul Caracal. Gest extrem făcut de mama Luizei. Alertă la DIICOT

Cazul Caracal. Gest extrem făcut de mama Luizei. Alertă la DIICOT

Mama Luizei Melencu a anunțat că marți de la ora 13 va protesta în fața sediului DIICOT din București, alături de rude, prieteni și de cei care au fost sensibilizați de drama prin care trece familia sa.

„Dreptate în Cazul Caracal, asta cer. Vom fi în față la DIICOT de la ora 13 la 14 pentru a protesta în legătură cu ce s-a intamplat la audirea lui Dincă. Vrem să aflăm adevărul”, a spus mama Luizei. Ea a afirmat și că va intra în greva foamei

Familia Melencu a făcut un apel disperat către toți cei care vor să fie alături de ei în demersul de a se afla adevărul.

Luni, avocații familiei au fost la un pas să fie bătuți, la audierile de la DIICOT, de criminalul Gheorghe Dincă. Tot luni, a fost și ziua de naștere a Luizei, familia și apropiații organizând o mică petrecere, tristă, pentru fata dispărută și care împlinea vârsta de 19 ani.

DIICOT a anunțat că Dincă alături de prietenul său Ștefan Risipiceanu au violat-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu (15 ani), crimă pe care susține că a comis-o în data de 25 iulie şi, ulterior, i-ar fi incinerat trupul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el susţine că a omorât-o și pe Luiza Melencu,  fata care este dispărută din luna aprilie.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: