Evenimentul Zilei > Actualitate > Nou protest al cadrelor medicale în Capitală!
Nou protest al cadrelor medicale în Capitală!

Nou protest al cadrelor medicale în Capitală!

Sindicaliștii Sanitas se adună astăzi în fața Ministerului Muncii. Aceștia vor protesta inconveniențele salariale. Adunarea va avea loc între orele 11.00-13.00.

Cadrele medicale s-au prezentat săptămâna trecută în fața Ministrului Muncii, Sorina Pintea, unde și-au exprimat neajunsurile și au prezentat totodată o serie de revendicări.

Aceasta din urmă a asigurat că negocierile referitoare la Contractul Colectiv de Muncă la nivel de sector de activitate vor fi reluate în cel mai scurt timp posibil.

Totodată, angajații vorbesc și despre necesitatea asigurării finanţării creşterilor salariale prin transfer de la bugetul statului, prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate – în calitate de gestionar al Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate.

Se anunță un miting de amploare la București, în luna aprilie. Astfel că, va rămâne de văzut dacă sindicaliștii Sanitas vor ajunge la un acord cu Ministerul Muncii și în acest an, așa cum, s-a întâmplat în 2018, atunci când anumite categorii salariale din Sănătate au fost defavorizate.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: