„Respinge ca neîntemeiată cererea de anulare a Dispoziţiei nr. 955748/18.09.2018 a Şefului Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB. Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a executării Dispoziţiei nr. 955748/18.09.2018 a Şefului Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a de Contencios Administrativ si Fiscal", au decis judecătorii. Individa condamnată pentru proxenetism a deschis un proces similiar şi în 2017, pentru o altă amendă, însă judecătorii i-au respins şi atunci cererea. "Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Menţine procesul-verbal de contravenţie seria PBX nr. 0321318/14.09.2016, emis de intimată (Poliţia Rutieră). Ia act că nu au fost solicitate cheltuieli de judecată", dispuneau magistraţii.

Diana Gureşoaie a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism. Judecătorii au obligat-o pe Gureşoaie să-şi găsească şi un loc de muncă şi "să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă". În plus, tânăra acuzată de proxenetism a fost condamnată la 100 de zile de muncă neplătită în folosul comunităţii.

Potrivit anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei, Gureşoaie racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Prostituatele promiteau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV, scrie spynews.ro.

 

Te-ar putea interesa și: