Evenimentul Zilei > Sport > Propunerea lui Răzvan Lucescu pentru postul de selecționer al naționalei României: „E un antrenor învingător”
Propunerea lui Răzvan Lucescu pentru postul de selecționer al naționalei României: „E un antrenor învingător”

Propunerea lui Răzvan Lucescu pentru postul de selecționer al naționalei României: „E un antrenor învingător”

Răzvan Lucescu a cucerit Liga Campionilor Asiei, alături de Al Hilal, iar antrenorul român a vorbit despre situația de la naționala României.

Lucescu Jr. este antrenorul român al momentului, după ce, sâmbătă, a cucerit Liga Campionilor Asiei, cu saudiții de la Al Hilal, după ce echipă sa s-a impus în finala cu niponii de la Urawa Red Diamonds, 3-0 la general (1-0 în tur, 2-0 în retur).

Răzvan Lucescu, fost selecționer al „tricolorilor” în perioada 2009-2011, e de părere că tatăl său, Mircea Lucescu, este cel mai potrivit pentru a prelua banca tehnică a reprezentativei României.

Cred că tatăl meu ar fi fost cea mai indicată variantă! O uriaşă experienţă, un antrenor învingător, e pe locul 2 all-time ca trofee, după Ferguson. Ar fi fost ultima posibilitate de a antrena România şi de a da la final de carieră ceva fotbalului românesc. Poate că el ar fi zis că nu mai vrea, dar părerea mea asta e: are o experienţă uriaşă, incredibilă, plus că la vârsta lui s-ar impune mai degrabă ca selecţioner”, a declarat Răzvan Lucescu pentru „Gazeta Sporturilor”.