Evenimentul Zilei > Justitie > Local kombat în stil românesc. Promotorul de K1, Eduard Irimia, amenințat cu bătaia de un luptător MMA
Local kombat în stil românesc. Promotorul de K1, Eduard Irimia, amenințat cu bătaia de un luptător MMA

Local kombat în stil românesc. Promotorul de K1, Eduard Irimia, amenințat cu bătaia de un luptător MMA

Cel mai cunoscut promotor de lupte de contact, Eduard Irimia, a sesizat Poliția după ce ar fi primit amenințări din partea lui Mircea Ursu, un cunoscut „luptător în cușcă"

Fața nevăzută a intrigilor din lumea organizărilor de lupte ar putea ieși la iveală, în urma anchetei declanșate de poliţiştii Direcției de Investigații Criminale (DIC) a Poliției Române. Două descinderi care au fost efectuate, ieri, au condus la reținerea unui luptător MMA, sau, mai pe înțelesul tuturor, luptător în cușcă. Este vorba despre Mircea Ursu, poreclit „Samson” și pe care unii l-au „botezat”: „Bodyguardul lui Dumnezeu”. Ursu este acuzat că l-a șantajat și amenințat pe cel mai cunoscut promotor de lupte de contact, Eduard Irimia. Organizatorul de gale K1, Irimia, susține că a depus plângere împotriva lui Ursu încă de acum un an de zile. El spune că a fost amenințat, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, cu imagini în care Ursu lovea cu săbăticie diferite persoane, la care alătura comentarii precum: „Pentru toate greșelile făcute față de mine, uite plumbul, îl vezi da? De nu o să plătiți toți!!! Țineti minte ca ați început deja să plătiți polițele!”. Motivul ar fi, susține Irimia, refuzul de a-l promova pe Ursu în gale organizate de el, după ce a aflat că este cercetat penal. Un al doilea personaj cercetat în acest caz este Cosmin Mihai Gâscă. Ursu și Gâscă sunt acuzați, de asemenea, că l-au șantajat și pe Vasile Constantin, fostul patron al restaurantului Casa Snagovenilor,din Snagov, pe motiv că nu i-a angajat ca și agenți de pază în localul de lux.

Ancheta în ceea ce îi privește pe Gâscă și Ursu a culminat, ieri, cu două percheziții efectuate la domiciliile celor doi. Surse judiciare au dezvăluit, pentru „Evenimemntul zilei”, că în portbagajul unui Touareg, mașina luptătorului MMA, au fost găsite 11 săbii și două pistoale cu gaz. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News