Evenimentul Zilei > International > Promisiunea de nouă milioane de dolari care s-a dovedit fatală pentru o americancă
Promisiunea de nouă milioane de dolari care s-a dovedit fatală pentru o americancă

Promisiunea de nouă milioane de dolari care s-a dovedit fatală pentru o americancă

Moartea vine și pe Internet, prin intermediul unei așa-zise provocări, pe seama unui pretins joc, sinistru. O fată a fost ucisă de cea mai bună prietenă a ei.

Totul s-a petrecut în SUA, iar ucigașa a acționat doar sub imboldul unei promisiuni că se va alege cu milioane de dolari în cont, scrie portalul www.cancan.ro. 

În fapt, nenorocirea a început de la un mesaj pe Internet din partea unui necunoscut care s-a dat drept milionar și i-a promis unei tinere că îi va da nouă milioane de dolari dacă își ucide prietena cea mai bună.

Poliția americană a identificat-o pe ucigașă, iar detaliile sunt de-a dreptul șocante. Ea a ales să curme viața unei fete de aceeași vârstă, cu probleme de sănătate. Pur și simplu a împușcat-o în cap, arată sursa citată.

În cele din urmă s-a dovedit că cel care promisese bani grei pentru această faptă abominabilă e departe de-a fi milionar. 

Despre victimă se mai știe că a fost găsită într-un râu. Corpul i-a fost recuperat, după îndelungi căutări, de autorități.

Cea care a comis crima trebuia să și trimită poze cu fata ucisă, pentru a demonstra că a dus planul la capăt, ca să primească în cele din urmă banii promiși. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.