Vulpiţa nu vrea să mai dea înapoi și a anunțat în direct la Antena 1 că își dorește divorțul de Viorel mai mult ca niciodată.

Bărbatul este din ce în ce mai agresiv cu ea şi în plus, acesta este din ce mai atras de mrejele dansatoarei Emy.

Situaţia s-a schimbat radical pentru cuplul anului în showbiz-ul românesc: la începutul „carierei” lor la „Acces direct”, Vulpița era cea care îl înșela pe Viorel.

Vulpița a spus că Viorel a devenit agresiv verbal și a amenințat-o. Vasluiana a mai punctat faptul că s-au întâmplat lucruri și mai grave, dar nu le poate mărturisi decât în spatele camerelor de filmat.

În timpul declaraţiilor, Veronica Stegaru plângea pe canapea, iar Viorel se distra și dansa alături Emy.

„Am luat hotărârea, vreau să merg la divorț! Nu mai vreau să trăiesc cu el. Nu-l mai iubesc, nu mai vreau cu el.

Colegii de aici știu tot, e altceva, nu vreau să vă spun. Mi-a zis să nu mai vorbesc cu părinții mei.

Pe o parte îl iubesc, pe altă parte nu. Știu eu din ce cauză nu-l mai iubesc. Eu nu sunt bine primită în familia lor…

Mă descurc și singură, văd eu ce fac, îmi găsesc de muncă. Copilul în las la soacră, că eu nu am posibilitate. De data asta s-a pus punct…

M-a amenințat. Nu îi place ce-i gătesc…Nu mai pot să trec peste. Am luat decizia, doamna Mirela. Viorele, de azi înainte nu mai fac nici mâncare, s-a încheiat între noi.

Pa! Nu mai simt nimic pentru tine. Nici nu vreau să te mai văd. Știi ce ai făcut aseară, dar nu vreau să zic”, a spus celebra Vulpița la Acces Direct.

Revenit pe canapeaua emisiunii „Acces direct”, Viorel a fost indiferent în faţa lacrimilor și a suferinței soției sale. Bărbatul a spus sec şi cinic că e mult mai bine că aceasta nu-l mai iubește și își dorește divorțul.

„Cu atât mai bine, dacă nu mai simți nimic pentru mine. Dacă ea a hotărât așa, să nu se mai schimbe” a spus și Viorel sub un zâmbet de neînţeles”

În acest context, dacă ei chiar se despart, viitorul lor la „Acces direct” devine incert. La fel şi ratingul pe care Vulpiţa şi Viorel îl asigurau.