Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza Meteo. Vreme rea în cea de-a doua zi de Crăciun
Prognoza Meteo. Vreme rea în cea de-a doua zi de Crăciun

Prognoza Meteo. Vreme rea în cea de-a doua zi de Crăciun

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de joi, 26 decembrie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune.

Cea de-a doua zi de Crăciun va fi caracterizată prin vreme mohorâtă, cu cer predominant noros în cea mai mare parte a teritoriului. Cu toate acestea, temperaturile vor continua să înregistreze valori neobișnuit de ridicate pentru perioada în care ne aflăm.

Totodată, în cea de-a doua zi de Crăciun vântul va sufla slab până la moderat, mai ales în partea de nord a Moldovei, sudul Banatului, Oltenia și Dobrogea.

În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între -2 și 8 grade Celsius.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, ziua de joi vine cu vești bune, întrucât cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie, iar vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h.

În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între -2 și 7 grade Celsius. În plus, umiditatea va urca până la pragul de 83%.

Vremea în Moldova

În zona Moldovei  vremea va fi mohorâtă și ploioasă, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 27 km/h. Valorile termice se vor situa între 2 și 4 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 79%.

Vremea în Transilvania

Vremea se anunță ploioasă pe tot parcursul zilei de joi, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h. De asemenea, mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de -1 și 2 grade Celsius. În plus, umiditatea va ajunge la 85%. De asemenea, valorile termice se vor situa între 1 și 3 grade Celsius,

Vremea pe litoral

Pentru ziua de joi, vremea se anunță ceva mai prietenoasă față de restul teritoriului, cu cer parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 26 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 3 și 8 grade Celsius, iar umiditatea va fi de 65%.