Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de 1 Decembrie și Sfântul Nicolae
Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de 1 Decembrie și Sfântul Nicolae

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de 1 Decembrie și Sfântul Nicolae

Pentru următoarele două săptămâni, temperaturile vor înregistra valori peste cele normale în această perioadă. 

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Până vineri, 29 noiembrie, în zonele de vest, se vor înregistra temperaturi de 14-15 grade Celsius. Începând de sâmbătă – 30 noiembrie, temperaturile vor cunoaște o scădere. Potrivit ANM, cu o zi înainte de Ziua Națională, temperaturile din termomentre vor ajuge la 5-6 grade Celsius. Abia după 5 decembrie se va înregistra o nouă cretere a temperaturilor. Astfel, valorile vor ajunge până la 9 grade Celsius. După 1 Decembrie, noaptea, vor fi temperaturi de zero grade, iar meteorologii anunță că vor exista și precipitații.

Până vineri, 29 noiembrie, în centrul țării se vor înregistra temperaturi mai ridicate, de 11-12 grade Celsius. Până de Sfântul Nicolae, temperatura nu va depăși 3 grade Celsius în timpul zilei, iar noaptea, vor fi maxim 0 grade. Abia după 6 decembrie se va încălzi ușor.

În Muntenia și Oltenia va fi mai cald decât în restul țării, de până la 15 grade până vineri, 29 noiembrie. După 30 noiembrie se vor înregistra între 6 și 9 grade Celsius, iar din 5 decembrie, temepratura medie va fi de zero grade Celsius. De asemenea, meteorologii anunță precipitații începând cu data de 28 noiembrie.