Rețeta prezentată de Olivia Steer este alcătuită din multă ceapă tocată, usturoi pisat, cuisoare, ardei iute, alte ingrediente picante, toate stinse cu jumătate de litru de oțet. Pentru un efect și mai intens, Olivia recomandă ca mixtura obținută să fie lăsată să fermenteze câteva zile, apoi, să se consume în fiecare zi, „2-3-4” lingurițe pe stomacul gol. Văzând că fanii Oliviei scriu pe internet că deja s-au apucat să se „vaccineze” cu rețeta-minune, prof. Monica Pop a făcut un apel public: „Nu încercați această rețetă! Poate să ucidă! Un om cu ulcer, poate face un ulcer perforat, să își provoace o hemoragie internă și să moară!”, a spus medicul.

De asemenea, a avertizat că rețeta este interzisă copiilor!

„Olivia Steer nu știe sensul cuvântului vaccin. Prin vaccinare faci anticorpi la patogenul respectiv. Ori ceapa si usturoiul nu face asa ceva!”, a adăugat și Raed Arafat.

Pentru că, la un moment dat, Răzvan Savaliuc de la Lumea Justiției, aflat în emisiunea lui Ciutacu, a declarat că el nu crede în vaccinuri, prof. Monica Pop a propus să testeze în direct „vaccinul-molotov” pe el.

Jurnalistul a ezitat.

 

Te-ar putea interesa și: