Procurorul DNA Prahova, Mircea Negulescu: "Am devenit o maşină de ucis destine"

Procurorul DNA Prahova, Mircea Negulescu: "Am devenit o maşină de ucis destine"

Noi detalii au ieşit la iveală despre procurorul DNA Prahova, Mircea Negulescu, care a devenit celebru după ce i-a dat sfaturi, prin telefon, soţiei unu om de afaceri cu probleme penale.

România TV a publicat mai multe mesaje private între Mircea Negulescu şi omul de afaceri, Vlad Constantin. Destăinuirile procurorului DNA sunt şocante. "Am devenit o maşină de ucis destine. Aşa am ajuns. Un animal de pradă care se bucură la vederea sângelui. Nu mai am ce să mai fac. Îmi dă cineva încrederea pierdută în oameni? ", i-a scris Negulescu lui Constantin. 

"Vlad Constantin: Abia aştept ziua în care să dau foc paşaportului românesc.

Mircea Negulescu: Aşa am ajuns. Un animal de pradă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vlad Constantin: Mă ucide. Nu mai vreau decât să plec. Atât. Abia aştept.

Mircea Negulescu: Îmi dă cineva încrederea pierdută în oameni? Am devenit o maşină de ucis destine". 

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis, joi, solicitarea procurorului Mircea Negulescu de plecare din Direcției Naţionale Anticorupţie și continuare a activităţii la Parchetul din Câmpina.

Reamintim că, în urmă cu două zile, România TV a făcut publice mai multe înregistrări în care apar discuțiile între procurorul DNA, Mircea Negulescu, zis „Portocală”, și Monica Vlad, soția unui inculpat, Constantin Vlad, zis „Șomerul”. Mircea Negulescu, procurorul care a instrumentat dosare grele, precum Ponta-Blair, în care sunt cercetaţi Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta, dar și cele ale lui Vasile Blaga şi Gheorghe Ştefan, zis „Pinalti”, nu se sfiește să jignească politicieni, oameni de afaceri, dar și pe colegii și șefii lui, pe care îi numește „zdrențe” sau „jegoși”.Convirbirile arată cum magistratul încearcă să o convingă pe Monica Vlad, soția lui Constantin Vlad, acuzat de mai multe fapte, precum șantaj și ultraj, implicat în afaceri dubioase cu material lemons și produse petroliere, că nu are nicio legătură cu anchetarea soțului ei și să îl convingă pe acesta să renunțe la plângerea depusă împotriva lui.