România este inundată de falși experți. După medicul estetician fals, polițistul fals și dentistul fals, a ieșit la iveală cazul procurorului fals.

Un bărbat de 42 de ani este dat în urmărire națională pentru o serie de infracțiuni. Acesta a fost prins în flagrant de către polițiștii din Vâlcea în momentul în care a încercat să păcălească o femeie din comuna Dăești. Acesta a folosit „metoda accidentul”. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, infractorul a sunat-o pe femeie și s-a recomandat drept procuror. El i-a solicitat suma de 10.000 de lei pe motiv că fiul acesteia ar fi avut un accident în Italia și are nevoie de bani pentru a scăpa de pușcărie.

„Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul stabilit pentru întâlnire, reuşind să depisteze în flagrant delict bărbatul de 42 de ani, din judeţul Bacău, care ar fi pretins că este procuror. Cel în cauză a fost condus la sediul Postului de Poliţiei Dăeşti, iar în drum spre post a fost depistat în trafic un autoturism în care se aflau alţi doi bărbaţi, bănuiţi de asemenea că ar fi participat la comiterea faptei”, au declarat reprezentanți ai IPJ Vâlcea.

A fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de înșelăciune, iar pe numele bărbatului sunt emise două mandate de arestare., informează DCNews.

 

Te-ar putea interesa și: