Clubul FC U Craiova 1948 a anunțat că procesul dintre ei și FRF, LPF, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, va începe zilele următoare și că Lia Olguța Vasilescu va fi și ea chemată în instanță, scrie Spynews.

"Începe procesul civil Fotbal Club Universitatea Craiova versus FRF, LPf,Sandu, Dragomir! 23 februarie 2018 este data începerii procesului pe fond la Tribunalului Bucureşti. Dosarul s-a aflat cca 7 luni de zile în fază de regularizare, urmează ca în prima şedinţa de judecată instanţă să estimeze durată procesului în conformitate cu Noul Cod de Procedura Civilă. Alăturat de cei menţionaţi, sunt chemaţi să răspundă în solidar CSU, Rotaru, Andrici, Beze, Badea,Olguţa Vasilescu, Municipiul Craiova şi alţii. Iniţial primul magistrat desemnat aleatoriu, respectiv judecătorul Vişan Cristian Ştefan, craiovean la origine, s-a abţinut pe motiv că este rudă cu avocatul Olguţei Vasilescu şi al lui Rotaru respectiv Radu Marinescu, unul dintre indivizii care a contribuit enorm la intrarea în faliment a clubului. Interesant este faptul că judecătorul Vişan de la Tribunalul Bucureşti, rudă declarată a lui Marinescu este un apropiat al judecătoarei TAMBULEA, cea care a soluţionat dosarul pe fond cu privire la numele Universitatea. Mai mult, în respectivul proces Marinescu nu s-a implicat direct deşi el este prezent în mai toate pocesele aflate pe rol. Astfel putem trage concluzia cum s-a câştigat acest proces de către Badea." a fost postat pe pagina de facebook a FC Universitatea Craiova 1948

În penal, Curtea de Apel București a decis, la 15 iunie, ca Mircea Sandu (fostul președinte FRF) și Dumitru Dragomir (fost președinte al LPF) să fie achitați, dar instanța a lăsat însă calea deschisă ca Adrian Mititelu să se adreseze în civil.