Evenimentul Zilei > Monden > Probleme mari pentru Olivia Steer. Controversata vedetă a ajuns la Tribunal!
Probleme mari pentru Olivia Steer. Controversata vedetă a ajuns la Tribunal!

Probleme mari pentru Olivia Steer. Controversata vedetă a ajuns la Tribunal!

Olivia Steer are din nou probleme! Soția lui Andi Moisescu este implicată într-un proces colosal pentru a intra în posesia unor terenuri.

Olivia Steer este unul din personajele controversate din ultima perioadă și nu numai, pentru declarațiile ei legate de COVID-19 și despre apriga ei luptă pentru vaccinare. Dar, se pare, că nu prea a avut noroc în ultima perioadă, devenind ținta unor critici acide dar și a unui proces.

După ce a provocat un adevărat scandal cu vedetele Antena 1, infectate cu COVID-19, acum s-a aflat că soția lui Andi Moisescu are probleme tocmai la Satu Mare, unde are un proces greu. În urmă cu ceva ani Olivia și familia ei au revendicat un teren destul de mare în localitatea Căuaș.

Conform datelor preliminare, în prima instanță de judecată, de la începutul acestui an, Olvia Steer a pierdut în fața judecătorilor. După decizia dată de judecători familia Steer a atacat hotărârea. Noua înfățișare va avea loc pe 2 septembrie, anul curent, iar prin acest demers familia Oliviei, aceasta fiind în calitate de moștenitoare, încearcă să recupereze mai multe terenuri în zona respectivă, care au o valoare imensă, spun sursele apropiate.

Asta îi mai lipsea lui Andi Moisescu! Un bărbat celebru a ţintit-o pe Olivia Steer

Prima decizie a venit conform legislației în vigoare, referitoare la fondul funciar, decizie ce a nemulțumit familia Steer, scrie Spynews.


Conform regulamentului de aplicare a legilor fondului funciar, „Comisia pentru aplicarea fondului funciar preia şi analizează cererile depuse în conformitate cu prevederile legii, pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole şi celor forestiere, cu excepţia celor formulate de comune, oraşe sau municipii”.

Însă, în condițiile în care reclamanții nu sunt mulțumiți de verdictul comisiei, se pot adresa instanței – situație în care a ajuns și Olivia Steer, în calitate de moștenitoare.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: