Editura Evenimentul si Capital

PROBLEME pentru ANDREEA MANTEA. Vedeta a fost chemată de URGENȚĂ la TRIBUNAL

Autor: | | 0 Comentarii | 1836 Vizualizari

Andreea Mantea are din ce în ce mai multe probleme legale. Vedeta a fost chemată la Tribunal chiar într-un dosar deschis de ea.

Andreea Mantea trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor pe 14 decembrie, într-un dosar deschis chiar de ea împotriva Administraţiei Finanţelor Publice Ilfov.

În prima fază a procesului, vedeta a pierdut, însă a decis să meagă până la capăt şi a contestat decizia magistraţilor de la Judecătoria Cornetu. În cererea de chemare în judecată, Mantea solicitase suspendarea unei executări silite şi anularea unor documente emise de Fisc.

„Andreea Mantea a mai fost în faţa judecătorilor, din cauza unor afaceri păguboase. În urmă cu mai bine de cinci ani, vedeta a fost citată într-un dosar în care era acuzată că a tras "ţeapă" unui furnizor de energie electrică.

Problemele au început după ce Andreea Mantea a cumpărat mai multe proprietăţi, între care şi două ferme, una în Buzău, iar alta în Vrancea. Acestea i-au adus însă numai bătăi de cap, iar bruneta s-a ales cu mai multe procese, fiind nevoită, în final, să se descotorosească de imobilele care i-au adus numai necazuri”, scrie Spynews.

Doliu URIAS in lumea filmului! S-A STINS in urma cu putin timp... Vestea a fost un SOC pentru TOTI

Pagina 1 din 1