Evenimentul Zilei > Sport > Probleme la naționala României. Un titular ratează ambele meciuri. Ce opțiuni are Contra
Probleme la naționala României. Un titular ratează ambele meciuri. Ce opțiuni are Contra

Probleme la naționala României. Un titular ratează ambele meciuri. Ce opțiuni are Contra

Fundașul lui Ludegoreț, Dragoș Grigore (33 de ani), va rata dubla României cu Insulele Feroe și Norvegia. El s-a accidentat la antrenamentul de joi seara.

Federația Română de Fotbal a transmis că Dragoș Grigore are probleme medicale fiind accidentat pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia
„Integralist pentru Ludogoreț în derby-ul de sâmbătă cu Levski Sofia, Dragoș Grigore s-a prezentat la lot și s-a antrenat alături de tricolori în țară, participând inclusiv la ședința de pregătire de aseară din Insulele Feroe.

În timpul acesteia, a acuzat probleme musculare la nivelul gambei stângi. Staff-ul medical al naționalei a decis azi, în urma investigațiilor, că Dragoș nu poate fi recuperat pentru meciurile cu Insulele Feroe, de mâine, și Norvegia, de marți. Fundașul va fi supus mai multor investigații la revenirea lotului național în țară.

„Suntem alături de tine, Dragoș! Recuperare rapidă, mai avem bătălii importante pentru Euro 2020! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!”, a transmis FRF pe site-ului, scrie prosport.ro.