Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a confirmat, azi, că s-a întâlnit cu Mădălina Mezei.  Răzvan Cuc a avut replici și pe posturile de televiziune, dar și pe retelele de socializare, arată ziuanews.ro. Cuc a spus că nu există nicio dovadă că i-ar fi cerut directorului TAROM așa ceva și, mai mult, că nu există nici probe că s-ar fi intâlnit cu Mezei cu o seara înaintea votării moțiunii.

Cuc minte de ingheață apele, dovezile au început sa apară, anunță ziuanwes.ro care prezintă imagini cu filmarea întâlnirii de taină a lui Răzvan Cuc cu Mădălina Mezei, miercuri seara – în preziua votării moțiunii, pe o stradă din Cartierul Băneasa, puțin după ora 23:00. Filmarea este în fața locuinței Mădălinei Mezei, acolo unde Cuc a venit val-vartej ca să-i dea personal ordinul. Ministrul Cuc se afla în dreapta (sprijinit de mașina personală), îmbrăcat cu o vesta inchisă la culoare, iar directorul general al TAROM de la acea vreme, Mădălina Mezei, în stânga, în fața ministrului.

Răzvan Cuc a confirmat intâlnirea de miercuri seara cu Mădălina Mezei, în conferința de presă pe care a avut-o la Ministerul Transporturilor. “M-am intalnit cu doamna Mezei, miercuri seara.”

Premierul Viorica Dăncilă a trimis la TAROM corpul de control ca să verifice afirmațiile Mădălinei Mezei, demisă pentru că nu a urmat ordinul abuziv și de natură penala al lui Răzvan Cuc, potrivit ziuanews.ro. In plus, în acest caz s-a sesizat și DNA, care a audiat-o pe Mădălina Mezei. (foto ziuanews.ro)