Congresul Extraordinar Național al PSD, care va avea loc în luna martie, la data de 10 sau la cea de 17, se anunță deja a fi unul foarte interesant. Întâlnirea care a început miercuri, la ora 16.00, a fost prefațată de o declarație importantă a lui Marian Oprișan.

 

 

„Nu am candidat în 2015, la Congres, pentru că am spus foarte clar că am un dosar și este dosarul meu nu al partidului. Acum după ce am demonstrat întregii lumi că sunt nevinovat, vă spun cât se poate de clar că voi candida”, le-a spus Oprișan jurnaliștilor, la sosirea la Parlament.

 

„Știți foarte bine că voi candida pentru orice funcție de conducere în interiorul PSD.  Eu am fost dintre cei care au susținut ideea de Congres cu alegeri. Cu siguranță că voi candida”, a afirmat Ștefănescu.

 

Contrele dure dintre Oprișan și Dragnea s-au ridicat la noi niveluri în momentul critic pentru fostul guvern Tudose. Președintele CJ Vrancea l-a criticat de mai multe ori pe liderul partidului și s-a pus de parte fostului ministru în „războiul” acestuia cu Dragnea.