Evenimentul Zilei > Actualitate > Pro TV a renunțat la trei voice-overi care asigurau vocile materialelor
Pro TV a renunțat la trei voice-overi care asigurau vocile materialelor

Pro TV a renunțat la trei voice-overi care asigurau vocile materialelor

Pro TV a renunțat la trei dintre vocile din spatele materialelor de la programele de știri ale postului TV.

Astfel, trei dintre voice-overi nu mai pun voci pe Știrile Pro TV. Este vorba de Carmen Safta, de Lucian Cambeșteanu și de Mihai Livadaru, conform paginademedia.ro.

Postul de televiziune a păstrat două voci pentru știri: Dan Daniel și Liviu Cândea, care asigură principalul jurnal al Pro TV, știrile de la ora 19.00.

Sarcina punerii vocilor pe materialele de știri revine, astfel, reporterilor și prezentatorilor TV, care se aud, deja, de câteva zile pe știrile Pro TV.

Ce spun oficialii Pro TV

Reprezentanții Pro TV au declarat, pentru sursa citată, că „reporterii Știrilor PRO TV, cei care semnează reportajul și cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor și prin vocile lor care vor fi în spatele știrilor”

Lucia Antal, Director Marketing Pro TV, pentru Paginademedia.ro:

„Știrile Pro TV conduc detașat în topul preferințelor telespectatorilor, datorită standardelor ridicate de etică și jurnalism și profesionalismului echipei, a spus directorul Marketing Pro TV, Lucia Antal.

"Începând cu această săptămână, reporterii Știrilor Pro TV, cei care semnează reportajul și cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor și prin vocile lor care vor fi în spatele știrilor”, mai spune Lucia Antal.