Evenimentul Zilei > Actualitate > Prisă BEATĂ la VOLAN, o TÂNĂRĂ de BANI GATA a dat datele mamei pentru a scăpa de un DOSAR PENAL
Prisă BEATĂ la VOLAN, o TÂNĂRĂ de BANI GATA a dat datele mamei pentru a scăpa de un DOSAR PENAL

Prisă BEATĂ la VOLAN, o TÂNĂRĂ de BANI GATA a dat datele mamei pentru a scăpa de un DOSAR PENAL

O tânără de bani gata din Iaşi a fost prinsă beată la volan, iar pentru a scăpa de un dosar penal, aceasta le-a dat datele de identificare ale mamei poliţiştilor.

Potrivit click.ro, tânăra de 28 de ani este cercetată penal, după ce a fost prinsă sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea unul dintre bolidurile sale de lux.

În urma acestui incident, poliţiştii rutieri au reţinut-o pe tânăra şoferiţă pentru 24 de ore, timp în care au descoperit că aceasta s-a folosit de datele de identificare ale mamei pentru a scăpa de un dosar penal. 

În urma testării cu alcooltestul, s-a descoperit că tânăra conducea cu o alcoolemie de 0.47 de miligrame la aerul pur respirat, ulterior fiind condusă la spital, pentru a i se preleva şi probele biologice. 

În urma verificărilor, s-a descoperit că tânăra avea permisul suspendat din aceeaşi cauza, aceasta fiind prinsă în urmă cu puţin timp de poliţiştii din Iaşi conducând sub influenţa alcoolului. 

Aceasta se laudă cu un adevărat parc auto de lux şi o garderobă în care se regăsesc numai branduri de top. Potrivit aceleaşi surse, părinţii tinerei sunt oameni de afaceri în Franţa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: