Prințul Harry și Meghan Markle au primit o lovitură pe Netflix. Familia Beckham este de vină

Prințul Harry și Meghan Markle au primit o lovitură pe Netflix. Familia Beckham este de vină Sursa foto: Instagram

În lupta lor împotriva familiei Beckham, prințul Harry și Meghan Markle pierd. Soții Sussex au semnat un contract de mai multe milioane de dolari cu Netflix, care expiră în 2025, deci au fost anterior regele și regina platformei.

Cu toate acestea, date proaspete indică faptul că, în 2023, popularitatea lor pe platforma masivului serviciu de streaming s-a prăbușit.

În a doua jumătate a anului, au existat doar 1,9 milioane de vizualizări pentru Harry & Meghan's Limited Series Volumes I și II, dintr-un total de 12,6 milioane de vizualizări.

Chiar mai rău, foștii lor prieteni deveniți rivali, David și Victoria Beckham, au obținut primul loc în topul audiențelor la nivel mondial, cu un număr uimitor de 43,9 milioane de vizualizări pentru documentarul lor între iulie și decembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Harry și Meghan, loviți de familia Beckham pe Netflix

Cu un număr de 3,5 ori mai mare de vizualizări și 208,5 milioane de ore de vizionare doar în primele două luni, „Beckham” este cel mai popular film, potrivit The Mail.

Deși documentarul din Sussex a fost bine primit imediat, se pare că telespectatorii nu mai sunt interesați. Un factor poate fi de vină pentru scăderea popularității lui Harry și Meghan pe Netflix.

Contractul dintre soții Sussex și Netflix urmează să expire anul viitor, iar analistul regal Richard Fitzwilliams a oferit detalii despre acest lucru pentru The Mirror.

El a făcut următoarea observație: „Acesta se încheie anul viitor, iar Netflix nu va mai produce The Crown, așa cum a făcut-o în trecut. Ca atare, s-ar putea să fie mai puțin interesați de familia Sussex”.

„Ar putea avea probleme financiare dacă ar pierde acest contract, deoarece Archewell, afacerea și fundația lor caritabilă, are foarte puțini donatori. Familia regală ar face bine să spere că acest cuplu haotic și nemilos de ambițios rămâne cu Netflix, pentru că, în timp ce dezvăluirile lor despre viața regală au adus tuturor milioane de dolari, nu au multe alte venituri.

Cu două proiecte în lucru, soții Sussex sunt pe deplin angajați în acest moment în contractul lor cu Netflix.

Meghan lucrează la o emisiune de gătit și grădinărit, în timp ce Harry ar fi creat un serial TV centrat pe dragostea sa pentru polo.

sursa: express.co.uk