Netflix a lansat o nouă poveste de succes. Producția face furori pe platforma de streaming

Netflix a lansat o nouă poveste de succes. Producția face furori pe platforma de streaming Netflix. Sursa foto: dreamstime.com

Netflix înregistrează un nou succes. Meciul de adio al „Generației de Aur” nu este finalul. Povestea lor este și va fi mereu prezentă în inimile fanilor și trebuie spusă mai departe. Iar filmul „Hai, România! Povestea Generației de Aur”, asta face, duce mai departe poveste într-un documentar care rupe audiențele pe Netflix.

Netflix a lansat documentarul „Hai, România! Povestea Generației de Aur”

„Hai, România!” spune povestea celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc. Este vorba despre anii 1980-2000. Hagi, Ienei, Popescu, Iordănescu - sunt doar câțiva dintre eroii acestui documentar, care fac dezvăluiri în premieră, își spun trăirile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum.

În documentarul dedicat „Generaţiei de Aur” nu lipsesc antrenorii Anghel Iordănescu, care a fost alături de sportivi la Cupele Mondiale din 1994 (SUA) şi 1998 (Franţa), precum şi la Campionatul European din 1996 (Anglia). De asemenea, și Dumitru Dumitriu, antrenor secund la Campionatul Mondial din America din 1994. Apoi Emeric Ienei care a lucrat la Echipa Naţională la Campionatul Mondial din Italia 1990, la Campionatul European din Belgia şi Olanda 2000 şi a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un interviu în premieră a oferit şi medicul lotului la Cupa Mondială din 1994, la Cupa Mondială din 1998 (în Franţa) şi la campionatele Europene din 1996 (în Anglia) şi din 2000 (în Belgia şi Olanda), Pompiliu Popescu.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „N MANAL GENERATIEI ROMANESC DE DEAUR AUR POVESTEA KOMANI TE A FOTBALULUI ROM Filmul este disponibil ACUM pe Netflix”Netflix a lansat documentarul „Hai, România! Povestea Generației de Aur”. Sursa foto: Netflix

Reacțiile internuților nu au întârziat să apară

Cineva a scris: „Un documentar minunat, felicitări, ne-am amintit bucuriile aduse de naționala de aur la victorii și ne-au podidit din nou lacrimile la revederea înfrângerii cu Suedia din '94. Sper să vadă documentarul și cei mai tineri dintre microbiști. Felicitări încă o dată tuturor celor implicați!”.

Un alt comentator: „Da, un film super...doar prin muncă, dorință se obține performanță!!Am retrăit clipele minunate” Un film care merită văzut! Hai Romania!!!”.

„Voi sunteți cei care ne-ați scos în strada noaptea la 3 prin ceea ce ați realizat pentru România, respect pentru ceea ce ați putut realiza în anii 90,acum nu mai e nimic”, a scris un iubitor al acelor vremuri pe Facebook.