Netflix pregătește surpriza verii. Eddie Murphy, revenire spectaculoasă în rolul lui Axel Foley. Video

Netflix pregătește surpriza verii. Eddie Murphy, revenire spectaculoasă în rolul lui Axel Foley. Video Netflix. Sursa foto: dreamstime.com

Netflix a lansat noul trailer pentru filmul „Beverly Hills Cop: Axel Foley” în rolul principal cu ofițerul iconic jucat de actorul Eddie Murphy. A fost una dintre comediile cu cele mai mari încasări ale anilor ’80.

Netflix pregătește surpriza verii. Eddie Murphy revine în forță

Așadar, Eddie Murphy revine în rolul lui Axel Foley în filmul „Beverly Hills Cop: Axel Foley”. Nu lipsesc Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt și Taylour Paige, care se alătură distribuției celui de-al patrulea film din serie.

În ceea ce privește noii parteneri, Taylour Paige o interpretează pe fiica lui Axel, Jane. Detectivul Axel Foley s-a întors la datorie în Beverly Hills, după ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noul „Beverly Hills Cop” ajunge pe Netflix în luna iulie 2024, la aproape 40 de ani de la lansarea filmului original în cinematografe și va putea fi văzut și de către fanii din România ai celebrului Eddie Murphy. Atmosfera jovială, glumele inteligente și o poveste care vă va ține în fața micilor ecrane sunt garantate, căci Eddie are capacitatea de a transforma orice situație într-una care creează hohote de râns.

Eddie Murphy în rolul lui Axel Foley, Taylour Paige în rolul Jane Saunders, Joseph Gordon-Levitt în rolul detectivului Bobby Abbott și Bronson Pinchot în rolul lui Serge în „Beverly Hills Cop: Axel F”.Sursa foto: Netflix.

Eddie Murphy, întoarcere spectaculoasă în rolul lui Axel Foley

Originalul „Poliţistul din Beverly Hills” / „Beverly Hills Cop” este o piatră de temelie a comediei de acțiune și a consolidat statutul de star de cinema al lui Murphy; filmul din 1984 a avut încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume și a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu. Franciza s-a mutat de la Paramount la Netflix în iarna anului 2019.

Art-cheie „Beverly Hills Police: Axel F”.Netflix a lansat noul trailer pentru filmul „Beverly Hills Cop: Axel Foley”

Cu toate acestea, a durat destul de mult timp pentru ca un al patrulea film să se lanseze. Acesta a trecut prin mai multe iterații si anume, la un moment dat, Murphy trebuia chiar să apară într-un serial de televiziune care urma să-l aibă ca protagonist pe fiul lui Foley”, informează netflix.com.