Evenimentul Zilei > Monden > Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat o mare lovitură financiară! Alertă în SUA
Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat o mare lovitură financiară! Alertă în SUA

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat o mare lovitură financiară! Alertă în SUA

Conform ultimelor informaţii ale presei din SUA, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat la 95 de mile distanță de Los Angeles în propriul cămin.

Mutarea celor doi vine în contexul în care ei speră şi doresc ca acolo să aibă în sfârşit parte de intimitatea necesară creșterii lui Archie.

Amintim că Ducele şi Ducesa Sussex au fost recent ţintele paparazzilor americani, care i-au spionat inclusiv cu dronele în curtea conacului din LA.

Astfel, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să cumpere un conac privat în Santa Barbara, cel din Beverly Hills fiind proprietatea mogului media Tyler Perry.

Cei doi trăiesc în noua casă încă de la începutul lunii iulie şi sunt încântaţi datorită nivelului crescut de intimitate pe care aceasta îl oferă.

Achiziţia vine după ce au ei fost cazați temporar la un conac Beverly Hills, deținut de producătorul de filme Tyler Perry, foarte bun prieten cu Meghan Markle.

În Santa Barbara se pare că Harry şi actriţa americană intenționează să-și stabilească reşedinţa pentru multă vreme, datorită climatului de acolo.

O sursă a declarat pentru PageSix: „Harry și Meghan trăiesc în liniște în propria lor casă din Santa Barbara încă de la începutul lunii iulie.

Nu sunt oaspetii nimănui şi nici ai lui Oprah, ci și-au cumpărat singuri această casă. Aici vor să-și continue viața după ce au părăsit Marea Britanie.

Aceasta este prima casă pe care vreunul dintre ei a deţinut-o vreodată.

Să aibă intimitate completă 6 săptămâni de când s-au mutat a însemnat un moment foarte special pentru ei ca familie şi cuplu.

„Ei intenționează să își stabilească rădăcinile în această casă și în comunitatea liniștită, care le oferă o intimitate considerabilă.

Aici vor să-l aducă pe Archie, unde se speră că poate avea o viață cât mai normală.

Harry și Meghan nu au intenționat niciodată să facă din Los Angeles casa lor. Era un loc bun pentru ei, la sosirea lor în SUA, pentru a fi aproape de mama lui Meghan (care locuiește în LA).”

Înainte de a face pasul spre Santa Barbara, cei doi au luat mai multe aspecte în calcul, printre care şi posibila prezenţă a presei de scandal în zonă.

„S-au gândit cu atenție la acest lucru și l-au cercetat bine. Acesta este locul în care intenționează să fie fericiți, să își facă prieteni buni și să-l crească pe Archie, oferindu-i șansa de a se juca cu alți copii de vârsta sa”, a completat o altă sursă.

Daily Star Online s-a apropiat de reprezentanții cuplului pentru comentarii suplimentare, dar fără succes.

sursa: Daily Star