Harry și Meghan rămân fără bani. Situație fără ieșire pentru cei doi

Harry și Meghan rămân fără bani. Situație fără ieșire pentru cei doi Meghan Markle nu a reușit să găsească un CEO pentru brandul său. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc într-o casă luxoasă din California, Los Angeles, împreună cu cei doi copii ai lor. Faptul că duc un stil de viață de lux înseamnă că banii dispar rapid, potrivit unui expert în familia regală.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în California, Los Angeles

Se crede că vila cu nouă dormitoare a cuplului valorează 11 milioane de lire sterline. Perechea regală locuiește în apropierea unor celebrități, printre care Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres.

Cheltuielile uriașe includ securitatea, călătoriile private și, bineînțeles, ținutele pe care Meghan le poartă. Printre cheltuieli se mai adună și 8.000 de lire sterline pe pârtiile din Whistler, în Canada, pentru a promova Jocurile Invictus.

Tom Quinn, expert în familia regală, a declarat pentru Mirror:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Harry și Megan au cu siguranță suficienți bani deocamdată pentru a-și continua stilul de viață în America. Lansarea noului brand sugerează că sunt conștienți că banii dispar rapid”, a spus acesta.

Meghan Markle și prințul Harry

Cuplului îi este frică să nu rămână fără bani

De asemenea, el susține că luarea unor decizii cu privire la „ceea ce își pot sau nu își pot permite" ar putea umple cuplul de „groază".

Tom Quinn explică faptul că cei doi se concentrează să facă din brandul lor un succes.

Meghan a înființat „American Riviera Orchard" pe 14 martie. De atunci, ea nu a mai dat alte detalii despre ceea ce va deveni brandul.

Cu toate acestea, cererea de înregistrare a mărcii a dezvăluit că brandul va vinde o varietate de produse de casă și de decor, de la gemuri la cărți de bucate și articole de bucătărie pentru fani.

Prințul Harry se retrage, fratele său îl suplinește pe Regele Charles/ Sursă foto: Dreamstime.com

Prințul Harry îi compară pe Prințul Archie și pe Prințesa Lilibet cu relația sa cu William

Prințul Harry a vorbit pe larg despre relația sa cu fratele său mai mare, prințul William. El a afirmat cândva că legătura lor frățească este similară cu cea dintre cei doi copii ai săi, prințul Archie și prințesa Lilibet.

În 2023, în timp ce promova Spare, Harry a spus că acum poate înțelege mai bine dinamica pe care o avea cu William. Însă, se pare că decizia finală dacă se vor întorce în Marea Britanie îi aparține lui Meghan Markle.

Ducele și ducesa de Sussex, care au renunțat în mod voit la îndatoririle regale și s-au mutat în Montecito, California, au o relație tumultuoasă cu familia regală britanică, în special după dezvăluirile explozive din interviuri și din cartea de memorii a lui Harry, Spare.