Prințul Harry și Meghan, în mijlocul unui nou scandal. Nu vor mai fi acceptați niciodată de Familia Regală

Prințul Harry și Meghan, în mijlocul unui nou scandal. Nu vor mai fi acceptați niciodată de Familia Regală Sursa foto. Facebook

Prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați de un comentator regal care a susținut că nu există cale de întoarcere la viața regală pentru ei după comportamentul lor „îngrozitor” față de Firmă. El consideră că cei doi nu își mai pot spăla imaginea nici după ce s-a aflat că Regele Charles și Kate Middleton au cancer.

Ducele și ducesa de Sussex au fost înstrăinați de familia regală încă de când au renunțat la îndatoririle lor și s-au mutat în SUA în 2020.

Prințul Harry și Meghan nu mai au nicio șansă

Jurnalistul și comentatorul regal Lee Cohen, stabilit în SUA, a declarat: „Ei [Harry și Meghan] sunt complet nedemni de încredere și au arătat că nu sunt potriviți pentru serviciul regal.” „Cuplul nu ar trebui niciodată să fie primit înapoi în rândul monarhiei, indiferent de lupta monarhiei de a jongla cu volumul de muncă, din cauza „atacurilor lor de neiertat, a trădărilor și a comportamentului îngrozitor” față de firmă.

Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle. Sursa foto: heatworld.com

El a explicat: „Având în vedere atacurile lor impardonabile, trădările și comportamentul lor îngrozitor față de Familia Regală, probabil că soții Sussex nu vor fi niciodată - și nu ar trebui să fie niciodată - primiți înapoi în serviciul regal ca și cuplu. Nu contează cât de mică este banca de rezerve pentru membrii familiei regale disponibile care lucrează.Sunt complet nedemni de încredere și au demonstrat că nu sunt potriviți pentru serviciul regal”, potrivitexpress.co.uk.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Harry, stânjenit de întoarcerea în Marea Britanie

Harry urmează să viziteze Marea Britanie la începutul lunii mai, cu ocazia aniversării Jocurilor Invictus. Un autor regal a declarat că Harry va participa „cu siguranță” la eveniment, în ciuda tensiunilor dintre el, dar că va fi o atmosferă tensionată.

Prinţul Harry

Prințul Harry. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Dacă va decide să nu vină, va fi nevoie de explicații, pentru că toată lumea va presupune că este pentru că nu vrea să se simtă stânjenit de faptul că trebuie să se întâlnească cu fratele său sau că trebuie să aleagă să nu se întâlnească cu el.”, a spus expertul regal, Tom Quinn.

Nimeni nu mai crede în el

Expertul regal a declarat că ar fi foarte rău ca soțul lui Meghan Markle să nu vină la marele eveniment. El a mai spus că Harry s-ar putea să găsească scuze pentru a nu se întoarce în Marea Britanie, dar că nimeni nu mai crede în ele.

„Să nu vină ar fi mai rău decât să găsim un fel de compromis prin care Harry să îl vadă pe William timp de 10 minute sau să găsească un motiv pentru care nu are timp să își vadă fratele și tatăl și trebuie să se întoarcă repede în Statele Unite pentru a fi alături de copiii săi. Dar nimeni nu se va lăsa păcălit de aceste scuze”, a declarat acesta.