Evenimentul Zilei > Actualitate > Prinţul Harry a făcut ASTĂZI un anunţ important pentru întreaga Casa Regală. Se va întâmpla în IUNIE
Prinţul Harry a făcut ASTĂZI un anunţ important pentru întreaga Casa Regală. Se va întâmpla în IUNIE

Prinţul Harry a făcut ASTĂZI un anunţ important pentru întreaga Casa Regală. Se va întâmpla în IUNIE

Prinţul Harry, fiul cel mic al Prinţului Charles, a luat o decizie importantă. După 10 ani de serviciu în armata britanică, el va renunţa la cariera militară.

Harry, în vârstă de 30 de ani, a fost de două ori combatant pe frontul din Afganistan. El a precizat că va pune capăt carierei sale militare în luna iunie.

"Studiez opţiunile mele de viitor şi sunt foarte încântat de posibilităţi", a declarat prinţul Harry într-un comunicat difuzat de la reşedinţa sa oficială Palatul Kensington, potrivit Agerpres.

Decizia mezinului este surprinzătoare, întrucât acesta a visat încă din copilărie să fie militar şi părea mulţumit de viaţa lui în armată.

Absolvent al celebrei Royal Military Academy Sandhurst, Prinţul Harry a servit în Afganistan de două ori, o dată în trupele terestre şi a doua oară în calitate de co-pilot-artilerist pe elicopterele de luptă. El va încheia partea militară a vieţii sale, la o lună după detaşarea sa în forţele de apărare australiene din lunile aprilie şi mai.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: