Moştenitorul tronului s-a arătat furios pentru cele spuse de cel de-al doilea fiu al său în documentarul care prezintă călătoria sa împreună cu soţia şi copilul în Africa, dar în acelaşi timp este foarte îngrijorat pentru ce doi.

Presa britanică relatează indiscreţii de la Buckingham Palace şi explică faptul că principele Charles (ca şi William) este îngrijorat pentru Harry aşa cum odată era pentru fosta soţie, Diana.

Cuvintele despre ruptura cu fratele au generat scandal la curte şi au aruncat alte umbre asupra coroanei, dar şi cele declarate de Meghan privind dificultăţile de a face parte din familia regală.

Charles e foarte deziluzionat de principele Harry, dar şi mai mult de Meghan pentru care a avut dintotdeana o mare simpatie şi i-a acordat multă atenţie, dar a precizat că nu va înceta să acorde sprijinul său Ducilor de Sussex.

Să fi fost afirmaţia cu renunţarea la titlurile nobiliare, o vorbă-n vânt, o altă răstălmăcire a presei? Posibil, dar ceva e neclar, iar presiunea din interiorul Casei Regale a început să se resimtă şi dincolo de zidurile Palatului.

Apropiaţi ai Casei Regale au spus cu diverse ocazii că Meghan Markle nu doreşte să se alinieze sau, mai precis, să fie supusă regulilor impuse de Palat ştiind faptul că ea este o fire independentă şi cu altfel de principii de viată. Toate acestea sunt  susţinute de activităţile sale din trecut  dincolo de a fi doar actriţă.