La mulți ani, Archie! Regina, prințul Charles și Kate și William transmit felicitări de ziua de naștere pentru fiul lui Harry și Meghan pe care nu l-au putut vedea de 18 luni.

Contul oficial de Instagram al Familiei Regale a transmis felicitările cu această ocazie alături de o fotografie a lui Harry și Meghan care-și prezentau fiul în lume la Castelul Windsor în mai 2019, scrie Daily Mail. Prințul Charles și ducele și ducesa de Cambridge au urmat exemplul cu fotografii făcute la botezul lui Archie în iulie 2019.

Ziua va fi deosebit de intensă, deoarece Familia Regală nu l-a văzut pe Archie de 18 luni. Copilul, care este al șaptelea în linie la tron, a fost ultima dată în Marea Britanie în toamna anului 2019, înainte ca părinții săi, ducii de Sussex, să plece pentru a petrece Crăciunul în Canada.

Contul Instagram al Familiei Regale, care este administrat de personalul reginei, a împărtășit mesajul: „Astăzi, îi dorim lui Archie Mountbatten-Windsor o zi de naștere foarte fericită”.

Prinții Harry și William, împreună cu o ocazie specială

Mesajul mai informal al prințului Charles spune așa: „La mulți ani lui Archie, care împlinește doi ani astăzi”. Fotografia însoțitoare, alb-negru, îl arată pe Harry privind în jos la Archie în rochița sa de botez, în timp ce mândrul bunic, prințul Charles, privește la urmașii săi, zâmbind.

Ducele și ducesa de Cambridge au optat pentru o fotografie de familie mai mare făcută tot la botezul lui Archie. În fotografie mai apar mama lui Meghan, Doria Ragland, precum și surorile prințesei Diana, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale. Mesajul lor spune: „Îi dorim lui Archie o zi de naștere foarte fericită, astăzi”.

La prima zi de naștere a lui Archie, ducele și ducesa de Sussex au lansat un videoclip cu el citind o carte cu mama sa în sprijinul organizației Salvați copiii. Rămâne de văzut dacă fanilor li se va oferi un nou video cu copilul de azi.

Harry și Meghan, care vor mai avea o fiică, în lunile următoare, sunt așteptați să sărbătorească în mod privat ziua de naștere a lui Archie, în California. Evenimentul vine la doar câteva zile după ce Meghan a anunțat detalii despre prima ei carte pentru copii, The Bench, care explorează „legătura specială dintre tată și fiu” așa cum „se vede prin ochii unei mame”.

Sursa foto: Instagram