Evenimentul Zilei > Monden > Iubire şi desparţire. Suferinţa admiratului cuplu Al Bano şi Romina Power. Întâmplarea care i-a marcat pe viaţă | GALERIE FOTO şi VIDEO
Iubire şi desparţire. Suferinţa admiratului cuplu Al Bano şi Romina Power. Întâmplarea care i-a marcat pe viaţă | GALERIE FOTO şi VIDEO

Iubire şi desparţire. Suferinţa admiratului cuplu Al Bano şi Romina Power. Întâmplarea care i-a marcat pe viaţă | GALERIE FOTO şi VIDEO

“O dramă care a destămat un cuplu atât de frumos şi îndrăgostit”, după cum comenta presa italiană.

Oare de aici s-au tras toate necazurile prin care a trecut „cuplul preferat al publicului”, aşa cum erau supranumiţi celebrii şi admiraţii Al Bano şi Romina Power. Ce s-a întâmplat mai exact şi ce a putut fi atât de sfâşietor în viaţa lor încât să destrame acest „miraj” al scenei?

Povestea este lungă şi complicată. La începutul anilor '90, Ylenia, fiica cea mare a lui Al Bano şi a Rominei Power renunţa la cursurile pe care le urma la un colegiu de prestigiu din Londra (Marea Britanie) pentru a călători în jurul lumii. Ea şi-a început periplul în America de Sud, iar după câteva luni a ajuns în New Orleans, unde însă i s-a pierdut urma…

Zvonurile că trăieşte

În ianuarie 1994, când a fost văzută pentru ultima dată, Ylenia Carrisi avea doar 23 de ani. După îndelungi căutări care nu au dus la niciun rezultat, s-a crezut iniţial că tânăra s-ar fi sinucis, aruncându-se de pe un pod în râul Mississippi. Cum însă cadavrul tinerei nu a fost găsit niciodată, Al Bano şi Romina nu au încetat să spere că fiica lor este încă în viaţă. O altă ipoteză vehiculată de-a lungul timpului a fost aceea că fata ar fi fost răpită de traficanţi de droguri.

Zvonurile cum că trăieşte şi ar fi fost văzută în diverse zone ale lumii nu au încetat. De atunci, Al Bano şi Romina Power au continuat să o caute: “Ne vrem fiica înapoi, vie sau moartă!”, au declarat cei doi celebri cântăreţi italieni. Între timp, Ylenia, fiica dispărută, a devenit motivul discordiei şi despărţirii celor două vedete soţ şi soţie.

Cei doi au început să se acuze reciproc de neglijenţă în ceea ce priveşte creşterea şi educaţia Yleniei. Ba chiar Al Bano a continuat să îşi acuze atât soţia, cât şi fiica: “Ylenia, a învățat-o pe Romina să fumeze marijuana. Se drogau amândouă, împreună. Erau mereu în preajma unor persoane care consumau marijuana”. “Lucrurile s-au schimbat după căsătorie. Dacă îl contraziceam, se înfuria, începea să urle. Era un dictator. Şi pentru mine, şi pentru fiica noastră”, a declarat Romina.

Da, sau nu?

În cele din urmă, Romina și Al Bano au crezut că fata lor a fost ucisă. Dar eforturile lor de a o găsi, chiar dacă despărţiţi şi aruncându-şi invective usturătoare, nu s-au oprit. În 2011, FBI i-a informat că Ylenia trăieşte! Al Bano însă continua să susţină că nu e adevărat. Conform informaţiilor făcute publice, Ylenia, în vârstă de 42 de ani, trăia într-o mănăstire din SUA şi nu dorea să fie scoasă de acolo de părinţii ei! “Părinţii nu o pot scoate din mânăstire. Pentru că ea se împotriveşte!”, nota presa americană.

Şeful poliţiei din New Orleans, Warreb J. Riley a declarat chiar pentru revista germană Freizeit Revue că Ylenia trăieşte în mănăstirea grecească Sfântul Anton de lângă Pheonix, Arizona. “Femeia nu vrea să se reîntoarcă în viaţa publică şi refuză să plece din mănăstire”, a mai adăugat Riley. Însă într-un interviu acordat Adnkronos, Al Bano a spus că totul “este o speculaţie ruşinoasă, care nu conţine pic de adevăr”.

Presa a continuat să comenteze că toată povestea este misterioasă şi cusută cu aţă albă: “Este supărat Al Bano că Ylenia s-a călugărit şi nu mai vrea să ştie de părinţi? Iar ceea ce spun ambii părinţi ridică semne de întrebare, chiar dacă a fost declarată moartă”.  “Rămâne un firicel de speranţă, chiar dacă Ylenia e declarată oficial moartă. Cred în miracole”, spunea Al Bano. De cealaltă parte, Romina sublinia: “Speranţa unei mame nu va dispărea niciodată. Nici un tribunal nu-mi poate lua asta”…

În 2014, la 20 de la dispariţia Yleniei, un tribunal italian a emis certificatul de deces. Fiica lui Al Bano şi Romina Power a fost declarată, oficial, moartă.

I-a înstrăinat

În anul 2009, când Al Bano a vizitat România, a vorbit despre durerea unui părinte care-şi pierde copilul. În urmă cu trei ani, el declarase că a acceptat faptul că este foarte posibil ca fiica sa să nu mai fie în viaţă. Albano Carrissi pe numele său adevărat, cântăreţ de muzică uşoară, şi soţia lui, cântăreaţa Romina Power, cunoscuţi pentru melodii precum „Felicita" şi „Tu Soltanto Tu", s-au căsătorit la 26 iulie 1970 şi au divorţat după 29 de ani de căsnicie, precizând că tocmai dispariţia fetei lor mai mari i-a în­străinat.

În anul 2013 Al Bano şi Romina Power au apărut din nou pe scenă, după 14 ani de la divorţul lor! Cei doi s-au „reunit” pentru două concerte la Moscova. Al Bano, care în Rusia este un star, fiind supranumit "Maestro Felicità", a convins-o pe fosta sa soţie să i se alăture pe scenă, în urma unor negocieri secrete intermediate de un om de afaceri rus.

În cele din urmă, Romina Power a acceptat să cânte din nou împreună cu fostul său soţ. "După tot ce s-a întâmplat, este totuşi tatăl copiilor mei şi bărbatul pe care l-am iubit şi este important să lăsăm în urmă vechile sentimente de ranchiună", ar fi spus Romina Power, potrivit revistei Gente.

În anul 2009, când Al Bano a vizitat România, a vorbit despre durerea unui părinte care-şi pierde copilul. În urmă cu trei ani, el declarase că a acceptat faptul că este foarte posibil ca fiica sa să nu mai fie în viaţă. Albano Carrissi pe numele său adevărat, cântăreţ de muzică uşoară, şi soţia lui, cântăreaţa Romina Power, cunoscuţi pentru melodii precum „Felicita" şi „Tu Soltanto Tu", s-au căsătorit la 26 iulie 1970 şi au divorţat după 29 de ani de căsnicie, precizând că tocmai dispariţia fetei lor mai mari i-a în­străinat. 18 ani au trecut de la dispariţia fără urmă a fiicei cântăreţilor italieni Al Bano şi Romina Power.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: