Evenimentul Zilei > Monden > Primul concurs de voce din FM are un câștigător. Un tânăr i-a uimit pe toti artistii
Primul concurs de voce din FM are un câștigător. Un tânăr i-a uimit pe toti artistii

Primul concurs de voce din FM are un câștigător. Un tânăr i-a uimit pe toti artistii

Amedeo Chiriac este tânărul de 20 de ani care a uimit unii dintre cei mai importanți artiști din România. Primul concurs de voci din FM-ul românesc , #BeINSTApeFM organizat de București FM, a ajuns la final după o lună de confruntări. Concursul este o premieră pentru radioul românesc.

Înainte de weekend, tensiunea a ajuns la cote înalte în studioul București FM acolo unde Laurian Manta, TheoXXH și Amedeo Chiriac și-au dat măsura talentului în fața presei și artiștilor de top: Ami, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu și Noaptea Târziu.

Momentul câștigător a fost un cover al celei mai noi piese a lui Nicole Cherry, Ceasul. Amedeo vine din Călărași, iar înainte de finala #BeInstapeFM,  el a participat la Vocea României, acolo unde Chirilă, Loredana și Smiley s-au bătut să-l aibă în echipă.

Motive de sărbătoare duble

Pe lângă finală, gașca din matinal Roxana Drăgan, Marius Stoica și Gabriel Fereșteanu l-au sărbătorit pe colegul lor, Răzvan Petre, care a marcat și ziua de naștere în direct. Nu doar colegii l-au serbat, artiștii i-au cântat,  de asemenea, gazdei din matinal ,,La mulți ani” . După transmisiunea în direct, petrecerea a fost asigurată de TrickShot.

Amedeo Chiriac se pregătește să intre în topuri

Pentru Amedeo  urmează multe surprize, printre care, cel mai important, difuzarea în FM.  Luni, dimineață, câștigătorul revine să cânte și să se bucure de statutul de artist confirmat