Evenimentul Zilei > International > PRIMELE IMAGINI de la NUNTA REGALĂ a Prințului Harry cu celebra actriță Meghan Markle
PRIMELE IMAGINI de la NUNTA REGALĂ a Prințului Harry cu celebra actriță Meghan Markle

PRIMELE IMAGINI de la NUNTA REGALĂ a Prințului Harry cu celebra actriță Meghan Markle

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, se vor căsători religios, sâmbătă. Nunta regală va avea loc în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni al 16-lea cuplu al familiei regale care își va celebra nunta la Castelul Windsor.

Sâmbătă urmează să aibă loc căsătoria religioasă a prințului Harry cu meghan Markle, celebra actriță. Acest eveniment a fost catalogat drept „Nunta Anului”.

Actorul Idris Elba, artistul James Blunt și Oprah Winfrey au fost printre primii invitați sosiți la Windsor. De asemenea, este prezent și fratele prințesei Diana, Earl Charles Spencer. Familia Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a sosit la Windsor. Printre membrii familiei se află Pippa Middleton și fratele lui Kate, James.

Verighetele cuplului vor fi realizate de producătorul oficial de bijuterii al reginei Elisabeta a II-a, Cleave and Company, conform unui comunicat al Palatului Kensington, scrie Agerpres.

Mii de oameni, admiratori ai familiei regale britanice sau simpli curioşi s-au adunat sâmbătă dimineaţă în oraşul istoric Windsor, din apropiere de Londra, pentru a sărbători nunta anului dintre prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle.

Prințul Harry a devenit Duce de Sussex, titlu nobiliar oferit de regina Elisabeta a II-a, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. De asemenea, după nunta regală, Meghan Markle va purta titlul de Ducesă de Sussex.

În comunicatul Palatului Buckingham se precizează: “Titlurile prințului Harry vor fi Duce de Sussex, Conte de Dumbarton si Baron de Kilkeel.  Prințul Harry devine Alteța Sa Regală Ducele de Sussex, iar Meghan Markle, în urma căsătoriei va deveni Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”.

Titlul primit de prințul Harry, cel de Duce de Sussex, nu a mai fost folosit de 175 de ani. Meghan Markle va fi prima Ducesă de Sussex din istorie.

Cu 24 de ore de dinainte de nuntă, prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, şi-au petrecut noaptea separat. În timp ce prinţul Harry şi-a petrecut noaptea alături de fratele său mai mare, prinţul William, la hotelul Coworth Park, Meghan şi mama sa, Doria Ragland, au mers la la hotelul Cliveden House, aflat în proximitatea domeniului Windsor.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: