Noi informații, dar și imagini ies la iveală în cazul de la Caracal. O țară întreagă așteaptă cu sufletul la gură ca autoritățile să găsească indicii care să rezolve atât cazul Alexandrei, cât și cel al Luizei. Însă, totul pare că stagnează, iar criminalul încearcă să îi îndrume pe anchetatori pe piste greșite.

Mai multe camere de supraveghere au surprins momentul în care Gheorghe Dincă s-a întors acasă, cu Alexandra Măceșanu captivă în mașina acestuia. Imaginile șocante au fost surprinse în dimineața de miercuri, atunci când adolescenta a dispărut. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, se pare că Alexandra Măceșanu nu a putut fi văzută în mașina criminalului din Caracal, însă surse din anchetă povestesc că aceasta era captivă în autoturism, atunci când camerele de supraveghere au surprins totul.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia magistraţilor Tribunalului Dolj. Bărbatul de 66 de ani a recunoscut cele două crime după ce, duminică dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om. Gheorghe Dincă a recunoscut în fața procurorilor că a ucis-o pe Luiza în ziua în care a răpit-o, în luna aprilie, potrivit unor noi date din anchetă. De asemenea, probele arată că a ucis-o și incinerat-o pe Alexandra chiar în curtea casei sale. Bărbatul a recunoscut, la audieri, că a omorât-o pe fată imediat ce și-a dat seama că aceasta sunase după ajutor.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercurea trecută, în 24 iulie, iar joi fata a sunat de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că a fost sechestrată și violată. Polițiștii au avut nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect, scrie Cancan.

Te-ar putea interesa și: