Evenimentul Zilei > Actualitate > PRIMELE IMAGINI cu BOUREANU după ce a fost acuzat de LUARE DE MITĂ. Cum a fost SURPRINS alături de IUBITA LUI
PRIMELE IMAGINI cu BOUREANU după ce a fost acuzat de LUARE DE MITĂ. Cum a fost SURPRINS alături de IUBITA LUI

PRIMELE IMAGINI cu BOUREANU după ce a fost acuzat de LUARE DE MITĂ. Cum a fost SURPRINS alături de IUBITA LUI

Deși este cercetat într-un dosar pentru luare de mită, celebrul politician Cristian Boureanu a fost surprins în parcul Herăstrău, la un restaurant, alături de iubita sa.

Cercetat pentru luare de mită, Cristian Boureanu nu se lasă intimidat de problemele pe care le are cu Direcţia Naţională Anticorupţie. Fostul politician a apărut pentru prima dată în public, după ce a fost nevoit să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews l-au surprins pe Cristian Boureanu în parcul Herăstrău din Capitală. Însoţit de iubita sa, Laura Dincă, celebrul bărbat şi-a scos la plimbare cei doi căţeluşi. După ce patrupezii au beneficiat de toată atenţia, îndrăgostiţii au mers şi au servit prânzul pe terasa unui restaurant de fiţe.

La masa lui Cristian şi a Laurei Dincă au luat loc şi câţiva prieteni apropiaţi ai celor doi îndrăgostiţi. În ciuda problemelor pe care le are cu oamenii legii, fostul politician nu a lăsat impresia unui om învins. Din contră, Cistian Boureanu chiar a zâmbit de câteva ori, semn că a depăşit momentele grele prin care a trecut săptămâna trecută.

Politicianul este cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar de luare de mită, alături de foşti demnitari.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: